Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: grande punto 75 л. с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

grande punto 75 л. с.

привіт всім я хотів би запитати, деяка інформація про файл grande punto 75 л. с., hw mdj6f3hw03p sw 3442p766
    машина питання і мій колега по роботі і пару місяців тому ми пробували rimapparla (gi? зіставляється з укладачів в тому, що іноді ми називаємо в майстерні, але йому не подобалося, як ішов)? оскільки у нас не було вихідного файлу ми знайшли один в мережі, відредаговано, розрізати на мега-і написав з mpps 12 ,висновок ебу ? заблокований на запис (можливо, файл знайшов в мережі не було, правильно чи chiss? яку помилку ми вчинили), тому ми принесли ебу від професіонала, який має гараж на місці.
    тепер мій друг знайшов компакт-диск, що дав йому тренер, і я galletto 2 клону я спробував перечитати це екю, які я повернув файл 2 мега у virtual read (читання блискавичною 32 сек.) я порівняв файли-ліжко з компакт-диска і один узяв з форуму з hw і sw праведних і в те, що він зробив вигляд, що в нього ремонт, замість c '? різницю ви можете сказати, що це ми, ми сказали повторити орі ,машина боку, і добре, і ще питання, якщо мій друг купує ecu в руїнах ми зможемо зробити клон, де можна експериментувати, не ризикуючи, що і машини, якщо ви як? посилаю вкладень спасибі всім
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    щоб читати правильно потрібно, bdm читання віртуальних відноситься не тільки до id, що робить півень ? гніздо з папки, тому, якщо ваш автомобіль ? зіставляється ви не опинитеся відмінності у файлі, який ви читаєте;якщо отримати екю в зломом можна зробити ідеальним клоном, але senpre в bdm і читаючи все bakup
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт legendaryslave тоді та різниця, яку я бачив на карті, в реальності? не ? ебу, але файлу півник, якщо я правильно зрозумів; якщо мій друг купує ecu використовується я можу робити все, що тільки півник або мені потрібно щось ще? і що треба використовувати scodificare щось, або ви все робите, коли ви пишете всередині резервного копіювання ліжко від оригіналу? вибачте, питання, може бути, для вас тривіально, але я саме на початку

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    залежить, якщо файл, який ви знайшли в мережі чи що ? читав? і це ми не знаємо, не вір йому занадто багато цих файлів, я рекомендую, завжди далеко від вашого читання з ебу, а потім ті файли, які вам не потрібні дуже, по-моєму, 2 - ви з gallo, ви можете робити все те, що ви говорите, але ви повинні відкрити блок зняти знаменитої опір їжа гребінь і з'єднатися з телевізор з плоским екраном на ecu після того, що ви перебуваєте всі bakup e2p-мікро-e29bl, що ви можете легко переписати на блок управління використовується, і не вимагає ніяких scodifaca або інший очищається, зберігаючи км-code-кодування форсунок без змін

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    спасибі, що ви були дуже добрі, проте, файл, який я знайшов у мережі, думаю, що не існує більше? чому? я думаю, що те, що поклав на місце ебу, він написав, всередині файлу золотих, після того, як я з форуму я скачав файл з hw і sw однакові в тому, що мій друг має на компакт-диску, який дав йому перший тренер і порівняно з титаном, є ідентичними, так що я думаю, те, що компакт-диск є саме його орі початковій ,у всякому разі я, якщо доведеться? клонувати ебу використовую все, що я читаю в bdm, чому? cos? я впевнений, що машина йде як і раніше, чи не так? спасибі за все і з святом великодня, я був там в raiano там жив мій брат на 5 років

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    спасибі, що ви були дуже добрі, проте, файл, який я знайшов у мережі, думаю, що не існує більше? чому? я думаю, що те, що поклав на місце ебу, він написав, всередині файлу золотих, після того, як я з форуму я скачав файл з hw і sw однакові в тому, що мій друг має на компакт-диску, який дав йому перший тренер і порівняно з титаном, є ідентичними, так що я думаю, те, що компакт-диск є саме його орі початковій ,у всякому разі я, якщо доведеться? клонувати ебу використовую все, що я читаю в bdm, чому? cos? я впевнений, що машина йде як і раніше, чи не так? спасибі за все і з святом великодня, я був там в raiano там жив мій брат на 5 років
    коли woi дай мені знайти ми підемо взяти кави-не проблема і clonaimo знає, ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    якщо крок від тих частин, я знайти впевнений, зараз близько 500 км де сукні ти привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    де ви знаходитесь???
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013