Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37

Світло заднього ходу не працює більше? - leon 2.0 tdi 16v bkd 140 л. з 2006 року

Колби ? гарне, датчик під обмін, а також, але не просто приходить струму. Пу? бути блок управління comfort (також сказав, бортового комп'ютера, якщо не помиляюсь)? Хто-небудь знає, допомогти мені, як вчинити? Спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    привіт,подається живлення на перемикач на обмін?всі запобіжники?після випробування в діагнозі,може бути, dia, що не вистачає 31b або 38,не пам'ятаю, між двома, але якщо написано, що згоріла лампа всередині транспортного засобу і посилає вам тіло, в помилку і, отже, не працює щось в машині,дайте мені знати, привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    S?, випробувані всі запобіжники приладової панелі, з боку водія, і капот, поруч з акумулятором. У електрики пробував датчик в кпп і сказав, що працює. Діагностика (VCDS lite) не я d? помилки (але я можу тільки увійти в модуль ENGINE і трохи ще...). Що я можу спробувати ще?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Ви пробували подивитися, якщо струм частину правильно і де зупиняється, точно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Не особисто, чому? машини у мене витрата від електрики, і я зробив йому ці перевірки. Ми вийшли, що я зможу таблиці, коли він пі? час звертаємо (? друзі, якщо l'? зручна ручка...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ех справі жахливо, я втратив півтора дня навколо audi a3, який збирає той же бортовий комп'ютер, в принципі, ви зможете знайти електричну схему тіла, сідай на масу з лампочки тест від 5 ватт і тримати в руці +, визначити на body pin-код, який посилає поза забити заднього виду і стежили за допомогою мідного дроту і спробувати поставити її і зняти з ключем в поворот на передачу, якщо лампа включається і вимикається, і, що містяться в фару ? добре, значить у вас обрив проводу між тб тіла і кульку, щоб спробувати, якщо кабель ? добре це чи ні-візьми мідний провід і опори на + акумулятора, глянувши на нього, а з іншого кінець його впирався на pin body і подивитися, що лампа ззаду в фарі спалахує в цьому випадку ? партія боді комп'ютер, і якщо ви хочете заднього виду знову працює або спробі ремонту або його заміни на новий.
    у разі, якщо ліхтар за обличчям-ігри зі світлом і має контакт перевіряє пін-код маса на роз'ємі фари, які горять і вони.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Дякую за допомогу, просто у мене мало часу, я роблю тести. Щоб отримати схему з контактів тіла, ми хотіли б хтось, що має elsawin... C'

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    чи достатньо, хтось працює в seat і має доступ на всі посібники для самостійного ремонту seat, я можу зробити це з Fiat, чому? робота їх, якщо б хтось потребувати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    з схеми я побачив, що кабель, який ви повинні слідувати ? чорний/синій... йде прямий salla блок комфорту вогні, ззаду... дивіться, якщо c'? continuit?... якщо c'? контролює зелений/чорний від вимикача крило блок комфорту...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Вибачте r6raven але, по мені, якщо крім квітів на блок комфорту indicassi кількість пін-кодів, контролю і скорочення проводки пу? бути впевнені, щоб не помилитися, так німці на цей тип електроніки є дуже точними, проводка cio? атак за ебу, що, здається, з тапочки з мільйонами проводів мають siglia дві літери, як правило, тип ph pb pc gh, і тоді кількість контактів que проводки з відповідним кольором. Проте, тим часом, спасибі, що інформація про кольори проводів.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •