Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

читання і запис файлів

? можете вирізати файл, наприклад, ліжко в послідовний і скоротити його, щоб завантажити його в bdm ?
    або навпаки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    перше, я не думаю, що це можливо. І можна вирізати файл та записати в послідовний, подивитися дискусії на ecu marelli.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви ? можливо, але дуже складно для простого факту, що кожен програміст зчитує і записує районі, що йому подобається + то, починаючи від читання bdm для отримання послідовного стає трохи складний моя порада ? читати і писати один і той же інструмент, якщо не ви ? впевнені, що відкрити і прочитати по bdm,
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    а так як ви в дупу на місце!!!!
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ви ? можливо, але дуже складно для простого факту, що кожен програміст зчитує і записує районі, що йому подобається + то, починаючи від читання bdm для отримання послідовного стає трохи складний моя порада ? читати і писати один і той же інструмент, якщо не ви ? впевнені, що відкрити і прочитати по bdm,
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я думаю, що можна від bdm вирізати файл x писати в послідовний.
    а я думаю, що це марно, і тут я бачу сенс робити операцію, як.
    майже tt файли знаходяться як зробити послідовний і як зробити, bdm.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    55
    Ви пу? зробити крок, читайте в "boot" і потім напишіть в послідовний і навпаки, я не знаю, але мені здається, марно і ризиковано, в тому сенсі, що якщо ви можете прочитати в послідовний, зручно писати в послідовний, не ризикуючи відкрити блок.
    На Мареллі, які не можуть читати в послідовний, ви читаєте у boot, потім? (з оригіналом в руці) можуть писати в послідовний без проблем стільки разів, скільки хочете.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    не зовсім, як, наприклад, mercedes a-класу і b-класу читати про те, що ти робиш з послідовним, не ? повне її повне потрібно зробити в bdm, відповідно, що читати послідовний ви не можете писати в bdm, але тим не менше, існують файли ori щоб повернути ecu в bdm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    насправді, але xch? ви створюєте ці параноїком, якщо у вас є можливість? читати в bdm і все краще і краще, і перепишіть завжди bdm, а потім, якщо ви читаєте в послідовний і ? надійний інструмент, використовуваний перепишіть завжди послідовний, моя порада, eusate, по мірі можливості, завжди один і той же інструмент x читати і писати.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    я думаю, що можна від bdm вирізати файл x писати в послідовний.
    а я думаю, що це марно, і тут я бачу сенс робити операцію, як.
    майже tt файли знаходяться як зробити послідовний і як зробити, bdm.
    Привіт
    Для запису у послідовний файл, ліжко в bdm, не потрібно робити nula, тільки писати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    ? можете вирізати файл, наприклад, ліжко в послідовний і скоротити його, щоб завантажити його в bdm ?
    або навпаки?
    Привіт
    Я не думаю, прямо сказати "вирізати з файлу прочитати в послідовний для передачі в bdm".......
    Файл ліжко в послідовний положенні тільки області, de карти, не є une повний файл comme якщо ви читати в BDM.
    Але можливе відновити une file ліжко в bdm (наприклад, в екю blocatta в scriture serial).
    Ви читайте цей ecu в bdm, тільки потрібно об'єднати читання оригінальної ручної бд, з файлами corrutto читайте тут з BDM.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •