Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: вібрація audi a4

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

вібрація audi a4

привіт всім форумі у мене є проблема, вібрація ненормальна на audi a4 1.9 tdi тип двигуна BRB насос форсунки, практично двигун до мінімуму виробляє вібрації, які ви riperquote по всій кабіні, перше, що я подумав ? відсутність запалювання в циліндрі сталося з діагностики, помилок немає, і всі cerrezioni форсунок ідеально рівні, не sgarrano більше 0.1 в циліндр, тому я виключаю частина alettronica, в залежності від екземпляра, я відкрив кришку штовхачів і перевірив bilanceri і клапани, і все виявляється в тому порядку, в третьому примірнику я зробив тест компресії який ? виявилося ок, на всіх 4 циліндрів,
    В цей момент я відчуваю биття я думаю, що ви порушили volno і дайте controcolpo на колінчастий вал, створюючи метеор' приймаю будь-які поради додаю відео від двигуна до мінімуму
    заздалегідь дякую за будь-які поради
    http://www.youtube*****/watch?v=JzzGi...того=youtu.be
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Перевірте опори двигуна, перш ніж покласти руку на маховик, то варто спадщини для цієї машини. Як правило, вам достатньо зайти на міст і подивіться, якщо ви побачите зламані, які мали витік масла, будучи сантехніків і не поглинають-й? вібрації.

PS: форсунки буде нагода спробувати їх на стенді, якщо вони обприскувачі тріщин не бачите їх діагноз.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    торі не прискорити, що летять на вас, коли ви під plaffoniera!! неприємний шум!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ! я піду за тобою' поради все звичайно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    також для мене маховик заблокований, коли ви йдете на вулиці, якщо accelleri здається, що машина обертається погано, якщо він пішов майже в три я ці серії у мене міняли маховики для проблеми вібрації.... відключають електродвигун і подивитися, якщо є сліди жиру, недалеко від електродвигуна.....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Маховик повністю зруйнований і шматки розкидані по всій дзвін дякую за поради я знайшов проблему

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я зробив два тижні тому, і я навіть замінив стартер маховик ? басейн м'який і жиру в будь-якому місці ви ? маршрут і шматок дзвони коробки передач..........це для? його шлях в км, 340.000 свій борг і зробив.....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    я зробив два тижні тому, і я навіть замінив стартер маховик ? басейн м'який і жиру в будь-якому місці ви ? маршрут і шматок дзвони коробки передач..........це для? його шлях в км, 340.000 свій борг і зробив.....
    моя "150mila"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    я, як правило, я підходжу змінити, щоб виключити проблеми в майбутньому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    у зміненій б її виправити, але не дуже добре . здається, що все йде добре, але якщо його

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •