Добрий вечір всім, я виявив цей міфічний форум, випадково на ****** і я повинен сказати, що ? дуже добре зроблено, і адміністратори дуже добрі і доступні...я тут, щоб вчитися, і я сподіваюся, що зможу в мої наміри!![]()
Добрий вечір всім, я виявив цей міфічний форум, випадково на ****** і я повинен сказати, що ? дуже добре зроблено, і адміністратори дуже добрі і доступні...я тут, щоб вчитися, і я сподіваюся, що зможу в мої наміри!![]()
ласкаво просимо..ви повинні завершити вашу презентацію, навіть з ім'ям immaggino ігнатій, та ін.? місце і професія..хороший форум.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Ласкаво просимо....
Але я на "особисті дані" я інше ім'я-дата народження і праці потрібно вставити, а також з інших частин?тоді я не зміг завантажити зображення профілю![]()
напиши тут...
Ps: Ласкаво Просимо!!!!!
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Добрий день всім мене звати Ігнатій мені 22 років сукню на перемогу RG, і я, механік,я-любитель у світі двигунів, і байкер..я хочу ближче в цьому світі, чому? ? еволюція механіки, і я хочу зрозуміти кожен аспект..відомо, що у цьому форумі більшість сицилійців, і я е? дуже приємноспасибі всім
привіт ігнатій,я-інший адмін ми в провінції ct і кілька тижнів тому ми були у вашому районі,якщо ви хочете серйозно увійти в цей сектор, ви можете відправити нам ***** в info*professionalchiptuning.net з вашим контактом, що ми говоримо про це по телефону,дані, які ви вказали в вашому профілі видно тільки для тих, кому замість' тут і що публікує,гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
здравствуйте і ласкаво просимо ігнатій
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
привіт inganzio!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
привіт, benvento в кращий форум