Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86

Проблема температури mercedes cla 180cdi

Привіт,хлопці, у мене проблема з класу 180CDI,на вулиці стрілка температури завжди залишається у вихідному положенні, тобто 40 gradi.Ho пов'язаних діагноз і прискорення з місця до 3000 оборотів в хвилину, постійна температура піднімається gradualmente.Partendo температура 18 градусів, то витрата до 65 градусів працює близько 30 хвилин, і я помітив, що на приладовій панелі збігається зі значеннями diagnosi.Ho змінилося термостат, думаючи, що він був заблокований басейн, а також датчик температури води, але і не змінилося що-нибудь.не знаю що і думати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    подивитися, що, ймовірно, залишається термостат завжди відкритий і прагне залишатися низькою температури
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

mercedes a-160

я ? приїхала в майстерню дівчина, те, що було заблоковано кермове управління....класу.
    я намагався зробити діагностику, але потім я побачив, що не ? діагностованих те, c'? тільки насос, класика і просто.
    вам ? траплялося, що утримати ці?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Як вже сказав, термостат я замінив, але нічого, проблема залишилася.
    Що стосується проблеми michele30, якщо автомобіль-це клас моделі w168 в більшості випадків це насос, який буде блокувати потрібно замінити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    так, сьогодні я змінилася зовсім, взимку, якщо зраджують, кілька з цих термостатів в цілому.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Умови вентилятора? ? зупиняється або працює завжди?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Але трубопроводи холодно або жарко.
    Так проблема, як правило, відбувається, коли завжди циркулює вода або вентилятор завжди включений. Навіть не сказати, той насос, що не йде, чому? повинні йти в ebolizione.
    Але ви відчуваєте, так само труби і подивитися, якщо вони всі теплі, не хочу, не circolasse добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Не вентилятор і зупиняється .I труби спочатку нагрівається верхній, а потім починає нагрівати нижній.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    тому ми і говоримо, що термостат працює.
    але якщо на дорозі машина вже тепла перейти за допомогою діагностичного приладу параметр температури, що відбувається?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    На дорозі у мене не було можливості спробувати з діагнозом,але видно, що температура на приладовій панелі не рухається.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •