-
Проблема температури mercedes cla 180cdi
Привіт,хлопці, у мене проблема з класу 180CDI,на вулиці стрілка температури завжди залишається у вихідному положенні, тобто 40 gradi.Ho пов'язаних діагноз і прискорення з місця до 3000 оборотів в хвилину, постійна температура піднімається gradualmente.Partendo температура 18 градусів, то витрата до 65 градусів працює близько 30 хвилин, і я помітив, що на приладовій панелі збігається зі значеннями diagnosi.Ho змінилося термостат, думаючи, що він був заблокований басейн, а також датчик температури води, але і не змінилося що-нибудь.не знаю що і думати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
подивитися, що, ймовірно, залишається термостат завжди відкритий і прагне залишатися низькою температури
-
mercedes a-160
я ? приїхала в майстерню дівчина, те, що було заблоковано кермове управління....класу.
я намагався зробити діагностику, але потім я побачив, що не ? діагностованих те, c'? тільки насос, класика і просто.
вам ? траплялося, що утримати ці?
-
Як вже сказав, термостат я замінив, але нічого, проблема залишилася.
Що стосується проблеми michele30, якщо автомобіль-це клас моделі w168 в більшості випадків це насос, який буде блокувати потрібно замінити.
-
так, сьогодні я змінилася зовсім, взимку, якщо зраджують, кілька з цих термостатів в цілому.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Умови вентилятора? ? зупиняється або працює завжди?
-
Але трубопроводи холодно або жарко.
Так проблема, як правило, відбувається, коли завжди циркулює вода або вентилятор завжди включений. Навіть не сказати, той насос, що не йде, чому? повинні йти в ebolizione.
Але ви відчуваєте, так само труби і подивитися, якщо вони всі теплі, не хочу, не circolasse добре
-
Не вентилятор і зупиняється .I труби спочатку нагрівається верхній, а потім починає нагрівати нижній.
-
тому ми і говоримо, що термостат працює.
але якщо на дорозі машина вже тепла перейти за допомогою діагностичного приладу параметр температури, що відбувається?
-
На дорозі у мене не було можливості спробувати з діагнозом,але видно, що температура на приладовій панелі не рухається.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму