привіт я хотів би рада для sostituzzione цих гальмівних накладок на а4 ? можна тільки з діагнозом спасибі
привіт я хотів би рада для sostituzzione цих гальмівних накладок на а4 ? можна тільки з діагнозом спасибі
вибачте, але я не зрозумів , що вам потрібно, діагноз міняти таблетки? має автоматичний гальма при підійманні в гору або спуску машина? якого року ?? мене не буде, не демонтуйте, посилання назад, поршень, повертаючи його і одночасно штовхаючи його , якщо той " тягни тільки, не потрапляє, також слід обертати за годинниковою стрілкою
увагу, що на деяких моделях(не всіх), коли з'? індикатор горить і заміні передніх потребує діагностику x зробити процедуру, щоб дати значення плунжер закритий, а товщина пня в іншому випадку індикатор не йде, типу bmw..
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
якщо і 3000 tdi тільки діагностика!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
cio? діагноз йдуть назад поршнями?
думаєте, я знаю, що вони працюють так, деякі нові автомобілі, але досі не у мене ? ніколи не траплялося.
ви знаєте, якщо autocom cell'має ця функція?
потрібно зробити переміщення поршня і замінити таблетки, регулювання товщини коли ви закінчите всі
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
отже, c'? на autocom!
регулювання товщина, я думаю, це дія електроніки еквівалентно тому, що механіка накачати riaccostare пасти на диск, після заміни, правильно?
Просто одна батарея 9v, щоб повернутися в pistoncini.E ясно, що це і в тому випадку, якщо у вас діагноз.