Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 68
    Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130

ALFA 147 : Проблеми, зниження температури двигуна , як тільки я включаю гаряче повітря!

Привіт, хлопці, я в розпачі.
    У мене наступна проблема з моєї 147 1.9 jtdm 150cv.

на гарячій машині (90 ? температура двигуна, як тільки я включаю їй ricaldamenti, температура падає до 50-60? з tempereatura зовнішньої 8 ? про! приблизно через 1-2 хвилини температура падає і в салон надходить тільки повітря теплою (майже холодної)!...

якщо я тепле повітря горить, і шлях в місто? температура двигуна на кожному світлофорі червоний падає до 10-15 ? .якщо, звичайно, я простою з включеним двигуном, якщо я хочу тепле повітря в салон повинен прискорити машину на 2000 оборотів постійно !

я поміняв клапан термостатичний в 2 рази .

до місяця тому, навіть на нерухомій машині у мене тепло в салоні і температура двигуна був зафіксований в 90-х? навіть при температурі + жорсткі!

Спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    діагноз у вас температура?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Перевірте за допомогою діагностики температури на приладовій панелі і температури в ебу двигуна, і якщо вони рівні, і впевнений, що термостатичний клапан і несправне.

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Перевірте за допомогою діагностики температури на приладовій панелі і температури в ебу двигуна, і якщо вони рівні, і впевнений, що термостатичний клапан і несправне.
    в діагноз і все вірно! також, чому? коли температура опускається до 60 градусів, ви відчуваєте, що холодно в машині! стрілка рамки, не ? причини вибору! клапан термостатичний я замінити 2 рази, з вираженою Vernet і оригінал, альфа! все залишається без змін!

як правило, проблема! я відкриваю гаряче повітря і температура падає! якщо я не відкрию повітря температура залишається фіксованою в 90-х?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ви п'єте воду? може бути, у вас повітря в системі опалення? також у мене 147, але jtd 115 і робить аналогічну роботу, але не коли ? 90?, робить це коли ? близько 60-70, що як тільки я включаю гаряче повітря, температура падає постріл!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    циркулює добре вода в радіатори? в цілому машина?
    з трубки назад в vachetta скачати добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    І щось дуже strana.Doveva бути, щоб змусити клапан termostatica.Controlla, якщо немає-то manigotto перевернутий

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    циркулює добре вода в радіатори? в цілому машина?
    з трубки назад в vachetta скачати добре
    Теж contollerei добре, як циркулює вода, той же тип двигуна на інший автомобіль, я знайшов у насос води, палітра, що розпалися в колеса ? пластикові

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Вода циркулює добре, не споживає nenache! якщо б це був насос, автомобіль повинен нагріти ! але це охолоджує! не ? щось нормальне! як правило, всі вони мають протилежну проблему! нагрівається! але мене охолоджує!

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Невдовзі ви pubblicher? відео про те, як знижує температуру, коли я відкриваю гаряче повітря..

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •