Хтось із вас коли-небудь мав справу з вище авто? centra MEMS3, карту читати! коли я відкриваю з ECM не я родини контрольної і говорить мені, що драйвер містить помилки! як я можу зробити?? заздалегідь спасибі
Хтось із вас коли-небудь мав справу з вище авто? centra MEMS3, карту читати! коли я відкриваю з ECM не я родини контрольної і говорить мені, що драйвер містить помилки! як я можу зробити?? заздалегідь спасибі
поштова вихідний файл ліжко, і ми бачимо, для того, щоб знайти десь карту
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ось файли! дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 05-02-2013 21:08
об'єм двигуна ?
коні?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
? 1.8 від 160cv
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
точне 1.8 160cv
Ніхто не знаходить драйвер або контрольну ecm?
файл ? читав з коня, правда?
ecm не бачить без драйверів, чому? c'? тільки частина карти, на практиці, не ? повний файл.
я намагався розпізнати декілька карт, але не впевнений, що нічого
якщо можете відправляти дані в ебу, можливо, вам вдасться прошу в орі, сумісні з ecm