Привіт всім карту змінною геометрією, що робить точний ? У разі відображення і головне, чим ? Заздалегідь дякую
Привіт всім карту змінною геометрією, що робить точний ? У разі відображення і головне, чим ? Заздалегідь дякую
на якій машині ми говоримо?
поштова карту в питанні,крім того, яку б карту змінною геометрією?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
147 мдж 120cv
відкрив файли з ecm, щоб зіставити його карту :управління змінною геометрією (vgt(1)
Поправте мене, ЯКЩО я ПОМИЛЯЮСЯ, але те, що s? я, по осі y у вас є RPM-пакети, по осі x у вас мм3 / цикл, а на осі z у вас відсоток виправлення спрацьовування клапана overboost
якщо зменшити значення, отримаєте ефект мати все і відразу, максимальний тиск
якщо його кроком у вас тиск турбо-й? лінійний на всьому діапазоні обертів
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
x виконати зіставлення хороший, яким чином проводиться збільшення?
не з'? правило, змінною геометрією, можна навіть не чіпати, якщо вам подобається прогресії, що має. Особисто не торкання практично не буває, але багато залежить від того, чого хоче власник автомобіля
Торкаючись цього параметра ви можете виїхати раніше, ніж турбо?
так, трохи зростання низький, то можна отримати, але, звичайно, не диво. Якщо достатньо змінити тільки ті карти, щоб отримати тиск, що мають відношення до низькими цінами, не буде більше? сенс робити авто biturbo. А якщо гори турбо на підшипники, то ви, що ви можете отримати більше? тільки з турбо
Рада, поставте манометр, щоб перевірити тиск
turbo,при натисканні цієї карті c'? ризик того, що діаметр піки
занадто високі і без манометра не пошкодуєте помічаєте
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Що ви маєте на увазі турбо на підшипники ? Ви tingrazio