Добрий вечір всім, в ці дні я придбав mpps v12, тепер я хотів би знати, чи є p? як читати мій ecu і, в особливості, якщо я помиляюся, робити щось для читання, якщо я можу заподіяти шкоду автомобілю, я ypsilon momo design 105 л.![]()
Добрий вечір всім, в ці дні я придбав mpps v12, тепер я хотів би знати, чи є p? як читати мій ecu і, в особливості, якщо я помиляюся, робити щось для читання, якщо я можу заподіяти шкоду автомобілю, я ypsilon momo design 105 л.![]()
я не знаю, якщо ви можете читати це екю, або ви можете тільки писати,але якщо б ви могли читати за cos?
в рамках вимкнений атакує бустер або зарядний пристрій акумулятора автомобіля
підключіть mpps до комп'ютера і до роз'єму obd автомобіля
відкрийте програму mpps і пошук вашого автомобіля в списку
якщо не з'? покидає ідея
якщо c'? спочатку перевірте, що внизу зліва напруга показано в зелений і перевищує 12 вольт
за дані ecu(або ecuid) і подивитися інформацію з ебу
на даний момент призи для читання ecu " і введіть назву, щоб зберегти ecu
дивіться, що говорить вам відео
вам файл для редагування з ecm
після завершення редагування
ви робите все, як з читанням, але добралися до місця, натисніть читати ecu необхідно натиснути записати і дотримуватися того, що говорить на відео в кінці запису
5 bei хвилин очікування і жаху
зробили!!!
якщо ви не можете прочитати,завантаживши файл з форуму також, можливо, спробувати варто, але чесно кажучи, я не зроблю це, якщо у вас є друзі, з bdm, який може допомогти вам у разі необхідності
Дякую за допомогу![]()
З mpps клон не роблять ті, ECU...
Їх роблять за допомогою інструментів, іп? професійні...
Зробити buckup і все краще і краще на цьому типі ecu
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
З mpps навіть записи роблять?