-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Обмежувач тиску Turbo Alfa 159 2.4 jtdm
Привіт, хлопці, дивлячись на карту, в моїй 159, обмежувач тиску турбо ? встановлений в 2500 (ke відповідають 1500 тиск), pikko max тиску turbo приходить до 2420 між 3750 і 4000 оборотів в хвилину.
Мені було цікаво, якщо порт pikko max 2500 та ще всі значення пропорційно, riskio мати помилки в ecu бачив ke буде дорівнює обмежувач?
У разі qnto я можу збільшити обмежувач тиску турбо?
Спасибі.
-
якщо ви збільшите тиск в 1.5 потрібно збільшити, а також обмежувач. якщо порти дорівнює значенню, обмежувач, безумовно, дасть помилку.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі jolidj, kme я підозрював, але як я можу себе збільшити обмежувач turbo?
-
то обмежувач prssione turbo правила, як тиск турбо, але по собі, як мод. в точках impercentuale це потрібно знати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
насправді зараз я не знаю, мінімально різницю між точках або у відсотках і який варіант краще через 2, і ще, якщо ragionandoci вище зміни у відсотках, повинно бути, + показано, взяти під контроль параметрів, без перебільшення, занадто.
в інші теми я читала відсотки в порядку, 7%, щоб залишитися іп? спокійні, на шкоду, якщо я вважаю, що це дав мій обмежувач turbo 2500-я міг би перемістити 2675 чи я помиляюся?
-
вибачте, але з pro. ви використовуєте ecm 2001-титан, то на карті знайти значення вище, і ми бачимо, скільки бар є?
-
вибачте, я забув, їм мод. карту тиску турбо і postala так ми працюємо над.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, марк, сьогодні, як тільки я повертаюсь додому, робота на обмежувач, і на тиск турбо з кроком 7% і місце для файлів mod.
спасибі x підтримка
-
знаю, якщо ви можете скачати або ні , але, якщо подивитися на форумі, є докладні пояснення, як збільшити обмежувачі вище 1.5.спробуйте прочитати, що, якщо він говорить.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
на жаль, у мене не ankora привілеї x див. в розділі файли або завантажити x
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму