привіт, я не знаю, якщо ? - що вже? відомий, але для мене немає, шукаю комутатор для fap, я знайшов небагато, що якщо скидається не з'явиться + помилки в діагнозі, вам слід?
привіт, я не знаю, якщо ? - що вже? відомий, але для мене немає, шукаю комутатор для fap, я знайшов небагато, що якщо скидається не з'явиться + помилки в діагнозі, вам слід?
я видалив кілька разів DTC з файлів або робити експерименти я ? також випадково видалити їх опису, а не dtc, але про існування біт, який відключає всю таблицю не знаю. незалежно від того, що я вважаю марним, якщо ви використовуйте?авто тільки на треку, а потім підготовлена з допомогою різних механічних змін, що файл, говоримо?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
підтверджую,де-soft тип тільки очистити весь район dtc по-моєму і дають!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
я знайшов його на edc 16, не ? хороша річ для їзди по вулиці, відчуйте себе в ролі механіків, які нападають на діагноз, і не варто нічого....(жарт, робити).
ми c'?,але я проти, щоб відключити dtc,насправді я завжди намагаюся не відключити, ніколи,особливо, коли я роблю defap,так що в майбутньому, якщо є проблеми,діагноз можна діагностувати
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
чесно кажучи, я років, що я роблю dpf й рідкісні випадки, коли викл. " i dtc,але начебто на bosch і marelli їх не вимикаю ніколи,навіть на mercedes і fiat, які працюють в режимі емуляції
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ