тоді...мені приходить машина стоїть у майстерні, в rigenrazione з самого початку, що він машини було картографоване і мити fap без sfapparla "і я вважаю, що вони спорожніли, всі "...я відкриваю ecu, і я вважаю, dell оксиду на спк 8 було stat погано закрита, я беру triellina я чищу і читаю ecu процес разів macchian не відновлює і добре... на шосе, якщо macchiana стрілянину в тепло, бо холод я не помітив, що робить, або, може бути, не так і робить ,коли я їй 3000giri в turbo, як ви assentasse і після цього відновлюється з повільним шляхи коли-небудь??? також, потягнувши місця в прогресії з високих передач turbo, щоб перевести і після відновити, але не як низьких передачах ,ви помітите, особливо, коли ви приїдете за машиною, повільно, і ви бажає відновити обертання, ставить нас більше часу, ніж зазвичай, але завжди через навантаження turbo нижче порога стандарт, я можу думати, що очищення fap (не факт)зробіть цей дефект???!!!!поради????додаю файл-ліжко в bdm зіставлення і sfappato з раз і файл-ліжко в послідовний оригінал!!!