Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135

думку карта mod alfa 147 1.9 150cv 533_727

привіт, хлопці,я прикріплюю файл, щоб ваша думка!!
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    крім тиску в рампі і обмежувач тиску в рампі і центральний egr не ми, ми нічого,люб'язно хто-mail файл мод для погляд, необхідно ввести також орі в іншому випадку ворота обговорення спасибі,переходжу в розділі для початківців.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-07-2012 в 18:23
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    ви праві, вибачте, якщо я не пост l-кричи,а я радий, що ти мені тільки що сказав,він думає, що це зробив той, хто це робить корабель за тобою,ce завжди вчитися

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    ви праві, вибачте, якщо я не пост l-кричи,а я радий, що ти мені тільки що сказав,він думає, що це зробив той, хто це робить корабель за тобою,ce завжди вчитися
    я вам скажу, що я думаю, то це робите ви,то я роблю, а також декілька робіт в інтернеті,тепер і правда, що кожен з нас має propi методи, правильно чи неправильно, що вони але вірно також і те, що мінімум у нас хоче,каже, в цьому я не майстер, але ніхто не, якщо б я зробив відображення онлайн, яка потім буде розміщена на форумі, я б дійсно вас турбує,можливо, в наступний раз подумайте, перш ніж відправляти роботу інших людей, або вказує, добре, звідки mod,ви бронювали онлайн, чи що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    ні, завжди один автора, хто я зняв з fap в блок керування до ypsilon і, чесно кажучи, я не був так задоволений цій карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я вам скажу, що я думаю, то це робите ви,то я роблю, а також декілька робіт в інтернеті,тепер і правда, що кожен з нас має propi методи, правильно чи неправильно, що вони але вірно також і те, що мінімум у нас хоче,каже, в цьому я не майстер, але ніхто не, якщо б я зробив відображення онлайн, яка потім буде розміщена на форумі, я б дійсно вас турбує,можливо, в наступний раз подумайте, перш ніж відправляти роботу інших людей, або вказує, добре, звідки mod,ви бронювали онлайн, чи що?
    Вибачте, msport, але я не гадаю, так само. Якщо ви на вашу думку, трейдер не повинен турбувати вас публікацію в інтернеті коментаря, чому? cos? також, можливо, ви отримати пораду, щоб поліпшити логіку правити карту, як ви можете отримати критику. Це також служить, щоб відрізнити професіонала від новачка, який хоче зробити професіонала.
    У цій області, вивчають нові речі кожен день, то...
    Інша справа, якщо ви вважаєте, що файл, який ти зробив, за додаткову плату може красувалися тут і там і l? я повністю згоден, що не правильно. Але ? натрапив на кілька форумів карти, зроблені професіоналами (навіть не онлайн), які є виявитися флопі абсурдні, обговоріть, як карти взяті з dvd...але ми обманюємо?! картку у випадку, якщо виплачується 400 євро...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    добрий день,повністю згоден dvdtuning,кожна людина має свій власний спосіб роботи,я пост на цій карті тільки для консультації і, якщо можливо, поліпшити її,не я, здається, не зробив нічого поганого

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    x simone82 я не сказав, що ви зробили щось погане,але, як на мене, перш ніж відправляти файл mod виготовлені з псевдо зареєстрований як менш написати все, як є, типу:
    привіт, хлопці, цей мод файл, який він мені зробив давно, з псевдо зареєстрований в моєму місті, з якими в мене були сварки, тому що в машині було не дуже добре,тому, не будучи ще дуже практично, щоб зрозуміти зміни, цікаво, ось ваша думка, що отримаю, якщо насправді мої враження були підтверджені.

що ви думаєте?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-07-2012 в 09:28

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    x dvdtuning не боюся порівняння ні з ким, і я опинився прямо на інший день, відправивши мою карту, хоча основні користувачеві безкоштовно,я знаю, і я написав в інший раз, що майже у всіх методи різні, хоча основа там має бути,але що мене дуже турбує і:
    1), що моя робота буде опубліковано новачок, який в цей момент, виявляється, є сумніви на моєму працює.
    2), що моя робота буде розміщений на інших форумах, де scacalli чекають не дочекаються, що критикувати роботу інших людей, щоб зробити себе вродливими, коли вони навіть не знають, виключити egr,а робити їх ви eloggiano і наші автори карти будуть зруйновані, коли, можливо, не так.

я виявив, що досить давно на форумі, де будь-який файл, в курсі був завжди коментував в негативний,тоді я почав, щоб поглянути на ці файли, які часто робили страху, але не всі були кури не клюють, і ви могли випробувати без проблем.
    я вважаю його професіоналом і скромний, і я приймаю будь-порада,для мене зіставленні і зроблено добре, і я закінчив роботу, коли клієнт випробування машини і говорить мені, ідеальний гаразд,не курить і штовхає, як я хотів,якщо клієнт говорить так, але я курить трохи, тоді я корекція,але я хотів би ще пару, то я можу виправити,але я хотів би більш потужний, то я корекція і т.д і т.д і т.д. не буду зупинятися на 1 крок, але я зупиняюся там, де мені приносить клієнт, очевидно, що я не можу зробити 100 кроків, але досить далеко,тому, коли я закінчив роботу, не бачу причин, чому повинен прийти відправив,тобі слово.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    що ви маєте на увазі, як те, що вони типу?пояснити?

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •