-
Curiosit?\Сумніви на bosch m1.5.5
Добрий вечір всім, хлопці, я хотів би люб'язно знати, якщо для цього ecu (Bosch m1.5.5) встановлена на alfa romeo 2.0 ts 1998 року, збільшити (як в 2d, так і в табличній з ecm 2001) будь-яку карту заздалегідь\уприскування\обмежувач оборотів, що відповідає реальним приріст їх значень заздалегідь\уприскування\обмежувач; чому? я знав про існування деяких ecu (біт місцями??) що, щоб внести реальний приріст треба зменшити значення на етапі програмування....спасибі добрий вечір всім...
додаю файл того ж ебу....Ще раз спасибі
Alfa GTV 2.0 TS 1.5.5 350386 0261206061.rar
-
з m1.5.5 збільшення значення, як раніше, що паливні, що обмежувач ви отримаєте зростання параметрів зіставлені, cio? pi? заздалегідь, pi? бензин, pi? про
-
ідеальний sergiot величезне спасибі.... місце ori(то вище вже відповідав) і МОД карти, завантаженої на автомобілі приблизно від 8 місяців і 2000km і, здається, не помилитеся.... якщо хтось може дати нам погляд, то я буду радий.... автомобіль монтує центральної і кінцевої спортивний,корпус дросельної заслінки відполіровані і філе,фільтр bmc діаметр (впускний live).... graize всі
mod травня 2014(2).rar
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я граю на 75 ml4.1 і збільшуючи для ін'єкцій 4 точки і вперед на 8 очок,збільшуючи карту котушок 4 точки, met? а чого обмежувач на 7000 об / хв,здається, інший автомобіль!!!
-
8 очок вперед, трохи багато.
карту котушок не пішла б ніколи не доторкався, c'? ризик перегріву котушки,
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
на карті котушок я знав ризик, але зараз все ок,навіть чому? 4 бали я не думаю занадто багато
-
c'? тільки ризик scaldar котушки, або ви vien також створити інші проблеми?
-
не ? проблема pretazioni, ні котушки, але надійності
-
дайте мені знати, добре, ризик ? у довгостроковій перспективі, можливо, з гарячою і тривалих поїздок в важких ніг перегрівається?
-
Хлопці, хтось дав подивитися цю карту? ??
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму