Я хотів би знати, якщо хто-то ? вдалося прочитати ecu цієї машини, скажімо, через послідовний порт я повинен читати, щоб зробити виняток egr бачили, що я машина продовжує створювати проблеми хотів підключити egr новий і закрийте карту від
Я хотів би знати, якщо хто-то ? вдалося прочитати ecu цієї машини, скажімо, через послідовний порт я повинен читати, щоб зробити виняток egr бачили, що я машина продовжує створювати проблеми хотів підключити egr новий і закрийте карту від
з mpps ви без проблем
Ах, я забув, краще mag pro, чому? на ці автомобілі, ви втратите дуже легко кодування форсунок
клони kess або magpro дуже схожі
Зараз я купив mag pro 4.2, але в списку авто це не c'? ви читали все ж я зробив з іншої машини mpps я забив на цей список
VOLVO
Volvo C30 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,C70,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,S40,1.9 CDI,Bosch EDC15C3,Kline,Так,Так,Ні
Volvo,S40,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,V40,1.9 CDI,Bosch EDC15C3,Kline,Так,Так,Ні
Volvo,V50,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo XC90 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo XC90 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
але v50 з 16c34 я не бачу.....
Востаннє редагувалось sno74; 12-08-2012 в 00:12
хотів би запитати, якщо хтось дійсно має деякі кажуть мені, що після mod pi? іноді потрібно піти в пр, щоб вирівняти систему, чому? тоді вам відмова antiskid? car ? без dpf
наскільки я знаю немає
вибачте, але riformulo питання, я хотів би знати, якщо хтось зробив, ще на цій машині я бачу, що в першому пості я говорила mpps але в список не з'? це volvo v 50, навіть у mag pro 4.2 dicamo, що єдине, що наближається ? focus же блок управління, і в теорії же двигуном, але потім cks ? правильно це ? мої сумніви.....