Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Question Перепризначення: продуктивність або витрати палива

Знання про програмування блоків управління, я ? сталося пі? раз відчути, що відповідно до вимог замовника, можуть бути реалізовані карти, щоб зосередитися на збільшення потужності або економії палива.
    Я не зрозумів, якщо це ? міська легенда, є насправді два абсолютно різних способи змінити блок управління.
    Хтось пу? дати мені роз'яснення та, при необхідності, підтвердження?
    Спасибі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Знання про програмування блоків управління, я ? сталося пі? раз відчути, що відповідно до вимог замовника, можуть бути реалізовані карти, щоб зосередитися на збільшення потужності або економії палива.
    Я не зрозумів, якщо це ? міська легенда, є насправді два абсолютно різних способи змінити блок управління.
    Хтось пу? дати мені роз'яснення та, при необхідності, підтвердження?
    Спасибі!

ну припустимо, що ottimizando параметри цілеспрямованої ви можете створити карту м'які, так і в тандемі з оригінальної конфігурації, безумовно, буде зниження споживання крім доставки більш приємною,а у разі запиту з боку клієнта, відображення більш потужні, звичайно, не приховують будь-які витрати палива перо вони мають продуктивність абсолютно верхніх і автомобілі набагато більш агресивною у всіх ситуаціях,це просто змінити карту на підставі того, що ви хочете отримати.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    так, але навіть з картою soft, якщо ви натискаєте на педаль газу витрата буде завжди вище, ніж у оригіналу??чи ні??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав McJTD Visualizza Messaggio
    так, але навіть з картою soft, якщо ви натискаєте на педаль газу витрата буде завжди вище, ніж у оригіналу??чи ні??
    звичайно, ви але навіть якщо ви підкреслюється машина споживає більше чи ні?
    ви не можете мати свій шматок пирога і з'їсти його.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    але то історія, що з відображенням витрата зменшується, не ? натуральна 100%
    і, звичайно, завжди залежить від тих, хто водить автомобіль вміти керувати правою ногою, але якщо, як мені, що c'? важкий
    одна зіставленні не поліпшити стан речей насправді.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    в принципі, якщо не тисне він має невеликі заощадження. Так ? що апріорі автомобіль не повинен палити, дим чорний ? дизель незгорілого, а потім вже? і що ? ознакою витрата палива економічно мене!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    По-російськи пояснено cos?, візьми з плоскогубцями:

"100 км/год з авто Акції візьмуть -в якості прикладу (цифри навмання)- 20%, навантаження на газ, а авто перепризначений, щоб зробити ту ж швидкість? для вас-15%, навантаження на газ; таким чином, з 20% навантаження на газ і на автомобіль успішно перепризначений, і зроби 105км/год В рівній навантаження обхід pi? дороги, чому? зробіть швидкість? або більше, в тій же швидкість?, ви хочете, щоб менше газу, ніж їхати по тій же дорозі, отже, менше дизель!

У ragioanmento мені ? здавалося правильним навіть якщо вони не були розглянуті в enormit? параметрів, а потім-змінні, і визначити, в картку або в один і той же шлях! Це дуже підходить в якості концепції, але, як на мене, робить ідея.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я не думаю, ви зменшите все, на питання "навантаження" крім того, якщо з урахуванням співвідношення цих обертів, і з тих коней, що ви робите малюк км-год invariando всі фактори, а потім звіти і обертів двигуна, тому, що більше резюме повинно зробити більш км-год? і водночас споживати менше?
    я поясню краще, якщо на п'ятій на 2000 об / хв я роблю 140 км / год з 150cv
    що зміниться, якщо я 180cv завжди на 2000 об / хв? у п'ятому завжди 140 км / год з цим впоратися??
    не ? ніж швидкість? ще можна створити з нічого, отже, єдиний, швидкості і оборотів, але з piucavalli як двигун споживати менше??скажіть, будь ласка, чому я не прибуття

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Та насправді ти змусив мене задуматися, швидкість? кпп залишаються ті, тому всі мої міркування збирається отримати благословення;? пу? можливо, дотримуючись лінії логіки, який вони дали мені, що паритет? навантаження ви йдете pi? легко швидкість? більше, ніж " авто в наявності! Те, що мені цікаво ?: щоб отримати цей результат, не ? необхідно, однак, кількість дизельного палива більше? Може бути, економії палива ви отримуєте, чому? через хорошу карту покращує об'ємний ккд і горіння.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ну припустимо, що ottimizando параметри цілеспрямованої ви можете створити карту м'які, так і в тандемі з оригінальної конфігурації, безумовно, буде зниження споживання крім доставки більш приємною,а у разі запиту з боку клієнта, відображення більш потужні, звичайно, не приховують будь-які витрати палива перо вони мають продуктивність абсолютно верхніх і автомобілі набагато більш агресивною у всіх ситуаціях,це просто змінити карту на підставі того, що ви хочете отримати.
    Але потім, не було б реалізувати карту змішана? Наприклад карта продуктивніше при русі з повним навантаженням і soft в інших умовах?
    Від того, що ви чуєте, здається, замість того, що співіснування двох ситуаціях ви не можете... І це, насправді cos

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •