-
проблема прискорення seat ibiza 1.2 bfuel
Добрий день всім, у мене проблема з seat ibiza 2008 року, як випливає з назви, машина, коли їздить на бензині, як тільки він прискорює більше не терпить невдачу повністю, Переходить в recovery (але не загоряється контрольна лампа двигуна )вимкнути і знову включити вас в порядку, якщо замість того, подається на метані йде, як бомба, я заявляю, що це вже був замінений паливний насос на таке ж питання, (але в той час контрольна лампа двигуна загоряється, робив діагностику з autocom виходить :система регулювання подачі палива post каталізатора занадто низькою ціною або з перервами, але якщо б це був низький зонда каталізатора я б навіть на метані дефект, вірно?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Подивіться я був в майстерні на минулого тижня lancia y останньої серії 1.2 LPG, які мають ті ж проблеми,що і у бік насоса, що він втратив тиск, він був повністю забитий шланг подачі який йде на форсунки!! Що дме з л стиснене повітря, то все,звичайно, мені довелося навіть чистити каннето інжекторів і форсунок ж.якщо ви можете перевірити тиск бензину, який надходить до форсунок.
-
Ок, спасибі за пораду,в суботу або понеділок мені показує ... добрий вечір і ще раз спасибі 😀
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Нічого Оттавіо тримай мене в курсі. Добрий вечір
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Потім, як закінчив Восьмий? Ви вирішили?
-
Привіт, завтра у мене машина, то я введу тебе в курс 😉
-
Багато разів, проте в автомобіль двохпаливний бензин стає " кислий ", так як використовується дуже мало, в режимі бензин. Може бути, ти хочеш, що дефект може бути тільки в цьому..
-
Хлопці вирішена,паливний насос замінений, тому що він не давав тиску...... спасибі і, сподіваюся, Хороший уїк-енд для всіх 😉
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
У цих випадках на автомобіль на зрідженому газі паливний насос-це небагато, як дворецький у вбивствах ха-ха хороший weekand!
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму