Всім привіт, мій друг Fiat Ducato 120 проблема мало потужності на перемикання передач, по-вашому, щоб вирішити, де ? краще діяти?
Збільшення часу від низьких оборотах?
Всім привіт, мій друг Fiat Ducato 120 проблема мало потужності на перемикання передач, по-вашому, щоб вирішити, де ? краще діяти?
Збільшення часу від низьких оборотах?
починає бачити звичайні значення витрати повітря, тиску, дизельне паливо ,тиск турбо, після того як ви sincerato, що клапан egr буде ок, і ви можете думати, щоб зробити mappetta. бо якщо є проблеми, то тобі завжди носіть за
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я згоден , nn ви йдете карту, щоб приховати реальні проблеми. вирішити першу проблему , я думаю, що це датчик витрати повітря , потім зробіть карту.
вибачте, якщо я не написав перший, проте ясно, як механіка ? ок, навіть, чому? у мого друга є ще 3 таких засобів, як то-то і проблема, виявила на всіх трьох.
Так що я думаю, це просто такий дефект князівства... за те, що я думала, що sistemargli карту...як ви думаєте де ? краще діяти?
карту педаль...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
пошти, файл-орі, що є кидаю очі і staquoto один манро і додам тоді давайте розміщені також і на інших картах бачив, що ми
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
ок, як тільки я можу я роблю читання і місце, спасибі, хлопці![]()