Результати 1-5 з 5

Обговорення: Презентація

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Бергамо
    Et
    57
    Повідомлення
    1

Презентація

Добрий вечір всім, мене звати Морено (наприклад, ім'я користувача на форумі ? niall2006) мені 45 років, і майже 30 років роботи в автомобільній промисловості з посади, електрики, діагностики, механіком, я працював більше моїх років в якості механіка/електрика універсальний, для всього 8 років, я працював на монобренд (rover і land rover) в даний час працюю у спеціалізованій майстерні, уповноваженої fiat...
    Я вирішив зареєструватися на цьому форумі, щоб пізнати світ програмування блоків управління, таких як програмування, я маю на увазі відображень ecu, перекодування і ті ж, і навіть ремонт... Я помітив, що цей форум покладіть також у розпорядженні області для придбання обладнання та документації для те, в чому я зацікавлений, але, звичайно, перш ніж зробити крок, як, я хочу спробувати з'ясувати, якщо я можу бути в змозі зробити наступний крок (звичайно, цікаво, на форумі і читаючи різні повідомлення).
    Я б вже вдячний, якщо хтось може допомогти мені з самого початку, прямий щодо відповідного обладнання для перепризначення, і кодування, і конфігурації різних ecu, body і т.д. і т.п..

Вітаю увесь форум

NIALL2006

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт морено,і ласкаво просимо, ваші питання багато, отже, марно відповідати, тут, можливо, відкрити деякі обговорення в розділах підходять,в іншому випадку, якщо ви хочете, ви можете зв'язатися зі мною в лічку, дайте мені ваш номер телефону і ми вважаємо, і я можу пояснити все в голос так chiarirti трохи всі ваші сумніви.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ласкаво просимо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ласкаво просимо морено.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Привіт і ласкаво просимо у школу Ecu

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми