Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60

проблема гарячого старту audi a3 golf 5 і т.д..

привіт всім, ? те, що я відчуваю, говорити про цю проблему, але не знаю, чим це обумовлено, immaggiono речі, електроніка!!!
    на моїй audi a3 8p старий у мене проблема холодного запуску, але проблема була з-за головки блоку циліндрів, інше питання, що страждають на ці автомобілі, визнаний audi..
    зараз я взяв завжди останню версію a3 2006 року, з dpf, що я хотів би в декількох видаляти!!щиро версія більш стара пішла краще!!бу!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    проблема, за даними бюлетеня технічної VW ? довелося стартера, що втрачає продуктивності і зносу батареї.
    насправді технічний бюлетень каже, що зміни у випадках акумулятор + електродвигун

істина? ? простій ретуші в карті проблема усунена, і власник автомобіля економить p? ).
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    ok, а потім зміна полягає у зміні будь-карту, наприклад, будуть знижені авансові платежі?або навпаки?або впорскується більше масла!!спасибі!!

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    просто вводять шерсть дизель-й? у карту, яка управляє стартером двигун холодний
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Cio? просто збільшити злегка мг дизельного палива впорскується в холодний і вирішує проблеми пуску гарячого? Я правильно зрозумів?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав -Давид, - Visualizza Messaggio
    Cio? просто збільшити злегка мг дизельного палива впорскується в холодний і вирішує проблеми пуску гарячого? Я правильно зрозумів?
    практично так!!!я думав, що ви росли успіхи, як якщо б в бензин, але дизель не ? те ж саме..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у edc16 і 15 vag, я також вважаю, edc17, ось дві карти, для запуску, використовується motere холодний, інший гарячий двигун. Дизельне паливо, збільшує його на карті гарячий старт, що ? де виникає дефект

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    привіт, я знав, що ця проблема також виникає на гольф 6, вирішується так само?можливо, ця версія для гри в гольф ви можете прочитати з mpps v.12?спасибі..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вирішує завжди так само, але я не знаю, якщо mpps все назад чи ні

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення