Привіт Рага , у мене проблема з scodifica цей Ducato 244 , я прочитав Flash, а потім processarla з CarSoftware , але не працює , автомобіль, від'єднавши цієї коробочки в іммо не входить , сумніви ? потрібно прочитати повне або табличний ?? Flash.
Привіт Рага , у мене проблема з scodifica цей Ducato 244 , я прочитав Flash, а потім processarla з CarSoftware , але не працює , автомобіль, від'єднавши цієї коробочки в іммо не входить , сумніви ? потрібно прочитати повне або табличний ?? Flash.
Прочитайте його до кінця повний passala в Meucci і від'єднує коробку code залишається контрольна лампа горить двигуна
я не розумію, що ви маєте на увазі під загальною або табличний, спробуйте відправити файл змінено.
уго ---- президент A.E.P.
Якщо edc15c7 потрібно розрахувати cks з tool, розташований перед завантаженням файлу, який був оброблений в flash, так як meucci, що титан не дуже надійні, з цієї точки зору на те, що тип ебу.
я для cks використанні інструмент спеціальний, який мене passtao іншого користувача в обговоренні на цьому форумі, або спеціальний інструмент, який поставляється разом з MPPS.