Доброго дня, мене звуть Конрад і допомогу мого зятя, що робить механік, з новими технологіями, я сподіваюся, що у вас є рука в + scrivendomi на цьому форумі.
дякую
Доброго дня, мене звуть Конрад і допомогу мого зятя, що робить механік, з новими технологіями, я сподіваюся, що у вас є рука в + scrivendomi на цьому форумі.
дякую
ласкаво просимо конрад..і?, місце і професія.
Востаннє редагувалось giarras; 20-12-2012 в 22:33
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт і ласкаво, як сказано giarras ми хотіли б знати, а також ваш вік,професія і де ви знаходитесь.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Здрастуйте, Конрад...ласкаво просимо....що, мотоцикл ? у аватар??я не можу відрізнити добре...sembrebbe на ducati hypermotard, але я не впевнений....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Добре приїхав, між нами,
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ласкаво просимо..............
Ласкаво Просимо Конрад
ось..дуже хороший мотоцикл також dorsoduro....я, husqvarna mauno hermunen giò ne у мене є два SM610 "дорожнього руху" (підготовлений) і SM450R трек у версії "limited" обидва husqvarna...наступної покупки? sar? віддати Honda CBR1000R '05 і мене, гарний Aprilia RSV4R...це доведено монстр.......здається, їздити на старій Aprilia RS250 з 180cv!!!
речі від вас straighten ваші волосся на голові...навіть якщо я не я-й?!!!!
невеликий, легкий, компактний...і з двигуном, який не закінчується ніколи більше від газу більше "ви знімаєте адреналін у венах"!!!!!
я закохався в них....і навіть більше!!!
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...