hello людей
've перепрограмувати деякі дизельні автомобілі, але ніколи не мав будь-яких бензин в даний час мають Alfa Romeo mito 1.4 155CV, і я хотів тільки змінити файл у режимі? "Dynamic", хтось пу? мені допомогти?
![]()
hello людей
've перепрограмувати деякі дизельні автомобілі, але ніколи не мав будь-яких бензин в даний час мають Alfa Romeo mito 1.4 155CV, і я хотів тільки змінити файл у режимі? "Dynamic", хтось пу? мені допомогти?
![]()
Поштовий файл .ori в розділі оригінальні файли, а потім вкажіть тут посилання.
здрастуйте, ви можете написати ***** до онлайн-службі форуму, які ви виконуєте зміни, які ви просите на ваш файл, звичайно, за додаткову плату вас посилає в короткі терміни.
ок, thank you very much ... is so much easy english for me
http://www.professionalchiptuning.ne...meo-mito-155hp
ru?s here original file
Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:48
прошу уточнення :
-як ніколи розділи мають подвійне назва російська/англійська?
безумовно, чому? ви хочете, щоб полегшити тим, хто не говорить добре l російська і говорять на іншій мові (англійська, можливо) до участі у форумі...чи я помиляюся?
чому? навіть якщо це й так? не було і, враховуючи, що ви хочете, що ви говорите по-італійськи (расової дискримінації?), мені цікаво, чому? прийняти у форумі користувача-іноземця, який важко перекласти один англійський, або іншу мову, всі російська технічний...веб ? світової ? універсальний я тільки зробив одне задоволення, які ви повинні були зробити ви, з вашої власної волі? і, не питаючи, ne сказати, нічого нікому не образливе...і я тепер заберіть чому? я не писав по-італійськи?
ви повинні були б відповісти all користувача, який не розуміє, cippa, ніж те, що писала, і попросити його написати по-російськи, а не на псевдо-українська.
хлопці, не в образу, було б більше? чудово відкрити жалюзі та адаптації з іншими...чи я помиляюся?
я беру участь з задоволенням? я був би вдячний також деякі поліпшення, от і... - це лише поради, не гнівайтесь.
я приступив до видалити всі повідомлення не по темі,я просто хотів зробити на увазі, що заголовки розділів пишуться як англійською, так і англійської мови, щоб допомогти іноземним користувачам, але це не означає, що ви повинні написати на нашому форумі російська, благо в 10 різних мовах,я не розумію, чому повинна бути ця спільність адаптуватися до різних іноземним користувачам, а не їх в наше суспільство, що робить кожен з нас, коли пише в форум іноземний,просто у використанні ****** перекладач, ви розумієте, " + " або " - все,це наші думки і, таким чином, ми робимо правила.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
l російська ? граматично й? комплекс dell англійська, tant ? що між країнами-й? у цивілізованих л, італія, як і раніше має дуже високий відсоток людей, які не знають, як говорити. правильно і говорять на одному із багатьох діалектів, у яких є коріння.
мій була рада, відкривання l internazionalit?, це допоможе краще зрозуміти, навіть технічно доступних засобів для тюнінгу електронний, навіть, чому? частина процесу інтернаціоналізації ? починається років тому, і я не розумію, чому? зупинимося на особливо корисним для нашого зростання, а не центральний (як я бачу)...але господарі ви, і ваші вибори не можуть бути обговорені, чому? не звертайте увагу, ідеї інших людей, щоб ввести деякі інновації (не в образу звичайно,,? тільки точка зору).
я живу в невелике містечко, який живе практично тільки туризмом...але де, на жаль, менеджери готелів, кемпінгів і партнери в сфері туризму, говорять неохоче англійська та німецька (основи туризму)...і де, якщо ви хочете поїсти піци до 22 дивляться на тебе зла...не ? можливо, щось подібне...я приймаю, але не приймаю те критику людей, що говорить про те, як вийти з кризи
вибачте, ще l офтопік, була тільки критика, по-моєму конструктивної і позитивної