привіт, хлопці,задоволення діу зустрітися з вами! мене звуть олександр, як і ви,я вступив нещодавно в світі карт!сподіваюся поділитися з вами і обговорити проблеми, і, звичайно, карт, що виникають в авто!![]()
привіт, хлопці,задоволення діу зустрітися з вами! мене звуть олександр, як і ви,я вступив нещодавно в світі карт!сподіваюся поділитися з вами і обговорити проблеми, і, звичайно, карт, що виникають в авто!![]()
Здравствуйте, Олександр ласкаво просимо серед нас, скажи нам що-то в пі? тебе
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ласкаво просимо.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
маг, що сказати,я механік, у мене galletto 1260 клон і kwp2000+, які я використовую для читання і запису карт,використання ecm titanium, як "редактор" карти,і маючи мало досвіду в поле,я хотів би поділитися моєю пристрастю, і вивчати ті, які знають більше за менея вже зробив якийсь карті, на авто фірми, де я працюю, зокрема, doblo 1,9,marea jtd.... я сподіваюся знайти людей, які знають і пристрасних,бачив, що в інших частинах не так...
привіт рага!!
ласкаво просимо між нами
привіт allessando,і ласкаво просимо, розкажіть нам, а також, скільки вам років і де ви знаходитесь,ви заздалегідь, що тут музика і зовсім інший.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ласкаво просимо між нами............