Привіт всім bmw 120d 2005 року 163cv ви пу? писати з mpps v12, або ви ризикуєте, якщо не я зрозумів, повинні зібрати edc16c35
Дякую
Привіт всім bmw 120d 2005 року 163cv ви пу? писати з mpps v12, або ви ризикуєте, якщо не я зрозумів, повинні зібрати edc16c35
Дякую
є люди, яким написані без проблем,навіть мій клієнт онлайн заблокований, і зйомки завжди з mpps, але ви повинні знати, що bmw трохи ostiche і якщо ви не зробили резервну копію, то це трохи складним, те, що.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я вам зроблю гарний копіювання...
і потім спробуйте з mpps...
як говорить msport деяких ви ? заблокований відразу після стирання flash...
оснащені заряду акумулятора електронного і приносить напруга в 14 в +, а, красивий backup не завадить.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ви, як каже giarras очі від напруги, але також млн. пакетів в секунду , які ви використовуєте, ingiro є стільки людей, які не є стабільними
напруга 13,8-14, і, принаймні, в 4-руки, пальці схрещеними![]()
Якщо у вас є mpps V5 ? pi? стабільний, і закон однаково
його стабільність залежить не від версії, а від комплектуючих ...
вам порада хороша backup у bdm, а потім ігри, як вам здається, .nn, тому і mpps але тому, що бмв ламаються , написання залежить від багатьох факторів, напругою-якщо є перешкоди can , chk ідеальний т.д., я обладнання тьху, і у мене були темні моменти на bmw, яка, по-іншому все seie 1.