Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214

Тимчасова помилка тиску палива Punto 1.3 Mjet 70CV

Привіт, у мене є ще одна невелика проблема, що я вистрибнув з карти моєї точки, що я не знаю, якщо це залежить від тиску в магістралі rail занадто високі або фактичної insufficenza харчування.
    Ми говоримо, що ? факт тільки візуально, так як іноді спалахує сигнальна лампа ecu, але машина продовжує працювати без переходу в recovery.

З *********** у мене наступна помилка:

P1196 - тимчасова Помилка тиску палива

The Fuel Pressure System is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure sensor for correct readings.
    Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
    Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and the block filters
    Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав дуже високий сигнал від датчика. Помилки не є, але зберігається в пам'яті.
    ...

Як тиск в rail 1470/1480... пу? залежати від цього? мені здається, що він тиск не менше його обличчя. Але я не розумію, якщо занадто багато тиску або відсутність дизельного палива повинен від запиту більше, коли у мене тиск pi? висока.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Може залежати від карти,пошта l ori і мод, який дає нам поглянути
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Після крок, щоб взяти ноутбук з файлами, є карти, які я роблю з доказів заздалегідь і rail, приймаючи сигнал від opel 1.3 70 к.с.... і час упорскування на досить високому рівні..

Однак я помітив, що він робить на першій передачі, якщо він перевищує 4500/4600 обертів. Якщо кидок менше руху, не робить це...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    тиск ? в параметрах, якщо автомобіль постійно ходити регулювати я думаю, проблема в карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,по-моєму тиск в магістралі rail і високу...пошти орі і мод!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви з карти-й? conservative не помилка.
    Ось орі і мод
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio

З *********** у мене наступна помилка:

P1196 - тимчасова Помилка тиску палива

The Fuel Pressure System is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure sensor for correct readings.
    Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
    Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and the block filters
    Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав дуже високий сигнал від датчика. Помилки не є, але зберігається в пам'яті.
    ось що каже повідомлення англійською:тиск в паливній Системі ? поза діапазону normalit?. Перевірте регулятор тиску не заблокований, і датчик тиску, який дає правильні показання.
    Переконайтеся, що фільтри очищені, а подача палива і повернення не забиті.
    Крім того, переконайтеся, що є достатня кількість палива, якість? адекватною в баку, особливо в умовах холодного клімату,дизель клас влітку і взимку пу? побудувати кристалів парафіну і блокувати фільтри.
    Ви пробували переконатися в тому, що все, що рекомендується на місці??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви але це перевірити половини машини
    1. перевірте регулятор тиску не заблокований.... де і як можна? перевірити?
    2. датчик тиску діаметром правильного читання..... як перевірити?
    3. переконайтеся, що фільтри очищені, а живлення і повернення не забиті...... тут я міг би замінити фільтр і перевірити, я не знаю, яким чином трубопроводи
    4. переконайтеся, що є достатньо палива..... ну от, навіть з повною.

Я зробив припущення, що ця помилка з'являється, чому? враховуючи високий попит на дизельне паливо, в якійсь конкретній ситуації призводить до того, що паливний насос не в змозі забезпечити на вході в насос rail конкретного тиску. В пош? слова, які не зможе залишитися до запиту дизельного насоса високого тиску.
    Ми говоримо, що якщо проблема відбувається з машиною оригінальне цьому поганого харчування може виникнути саме фільтр або канали забиті, або мало палива і холодних температур.

Пу? так бути? Мені здавалося, що колись читав, що на jtd 105 змінювали клапан, що на фільтрі дизельного палива утримує один з більшого тиску, тому їжа краще насос rail... я, звичайно, з карти напрямків.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Ви але це перевірити половини машини
    1. перевірте регулятор тиску не заблокований.... де і як можна? перевірити?
    2. датчик тиску діаметром правильного читання..... як перевірити?
    3. переконайтеся, що фільтри очищені, а живлення і повернення не забиті...... тут я міг би замінити фільтр і перевірити, я не знаю, яким чином трубопроводи
    4. переконайтеся, що є достатньо палива..... ну от, навіть з повною.

Я зробив припущення, що ця помилка з'являється, чому? враховуючи високий попит на дизельне паливо, в якійсь конкретній ситуації призводить до того, що паливний насос не в змозі забезпечити на вході в насос rail конкретного тиску. В пош? слова, які не зможе залишитися до запиту дизельного насоса високого тиску.
    Ми говоримо, що якщо проблема відбувається з машиною оригінальне цьому поганого харчування може виникнути саме фільтр або канали забиті, або мало палива і холодних температур.

Пу? так бути? Мені здавалося, що колись читав, що на jtd 105 змінювали клапан, що на фільтрі дизельного палива утримує один з більшого тиску, тому їжа краще насос rail... я, звичайно, з карти напрямків.
    Я подивився на свою карту і на мій погляд, ви торкнулися дуже багато речей, в перебільшеною формі,на цей тип ecu менше дотиків-і краще,не забувайте, що написи, які використовують титан для опису карти не завжди правильно вище всього на ці,в двох словах, ви дали занадто багато дизельного палива в точках неправі, і це не є добре.
    Перегляньте карту і змінити написи, які використовують титан:
    iniez парз 1 теж дизель і дали поганий
    iniez парз 2 без логіки, збільшення
    limit пара занадто дизельне паливо, оскільки погано
    те ж саме
    те ж саме
    Востаннє редагувалось admin; в 06-01-2013 13:34
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Щось не можу зрозуміти, насправді, що якщо тип у п'ятому на низьких оборотах і натискаю все, у машині не курить, а якщо стрільба 1-2-3-4-5 багато курить....
    Роблячи журналів з ФЕС можливо, що у мене є відносини, повітря, дизельного палива, 20?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •