Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135

Ecm titanium і 2001 року, наскільки вони надійні? Який ecu робить краще?

Привіт, хлопці, який ecu рекомендації цих програм від alientech?

Я спробував відкрити кілька карт, і це, здається, дає значення правдиві, я не розумію, чому? хто-то не є добре.

Тому я хочу? десь позитивним, негативним або позитивним, що, як і з тим, що ecu у вас був такий досвід.

В ecu, що я спробував d відкрити я Audi tfsi і tdi. На tfsi у мене були деякі проблеми з титаном, а в 2001 році мене відкриває, але не знаю, як надійно! На титан не відкривати свої карти.

На міні r56 і r53, здається, працює добре

Завжди titanium на ecu tt 2.0 tfsi мені багато значень, drive, включаючи лямбда і т. д. і т. п....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Проблема ? надійність? драйвера для деяких ви також витягує досить р? кривих , для? тоді, можливо, з damos в руки, ви розумієте, що імена і факторів перетворення є повністю фіктивними. Це привело мене і інших, коли ми почали ходити, часто по бездоріжжю. Програми ****llo компонентів? ? занадто зрозумілим ? зроблено добре, нічого не бере, що водії часто залишають бажати кращого. Це, якщо, що не існує обмежень для нас, що ми робимо, повернути на хороше (те, що я не вірю) ? недолік-досить важка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    для мене краще sw і winols, виходячи з власних знань та вивчення кривих і перетворення факторів ви працюєте з ночі? і точність,tita ecm2001 дуже мало, і дороги!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Vinols на Windows 7, мабуть, не йде, чому? якраз літо, ню

Я ? біг надсилає дзвінки швидкий набір з мобільного.

У будь-якому випадку я писав winols на Windows 7, як тільки я ставлю апр? ecu або травень? файл не пам'ятаю це рослина, і не хочуть знати більше? нічого. До речі, карту, яку я хочу відкрити ? для tt (всі друзі) і не йде нічого. Не знаю, якщо ? є пробл програми або комп'ютера.

Однак, повертаючись до titanium і 2001 ? нормально, що, відкривши карту tt в inizione купити мені графіка не налаштувати, і якщо я його поставлю в 3D, не ? один поверх піднятися або спуститися, але, як кам'янистому дні з різними трикутника гострі йдуть? Він повинен бути таким? у inizione чи ні?

Крім того, з іншого драйвер тиску турбо йде на зменшення, як такі цінності, як inizione.

Коротше кажучи, дайте мені пораду на ecm прямо зараз? Чому? winols, щоб тепер йти не хоче.

C'? можливо, PDF, проконсультуватися чи щось інше?

Я б не хотів зламати, але я зареєструвався тут, щоб дізнатися, як я сподіваюся, ви допоможете мені
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-01-2014 до 21:07

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Може бути, якщо вам потрібна якась допомога, зокрема, ну, скажімо, відкрити тему в спеціальному розділі, де можливе розміщення файлу або з гільдії хтось, ви, безумовно, напрями, але тут я залишаю слово модераторам. У будь-якому випадку в карти, як правило, не перебуваєте регулярного плану, але кривих різної форми, залежно від диспетчерів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Де я міг би розмістити файл таким чином, що хтось ще, подивимось, може бути, мені його змінити?

Я також відкрив в 2D, але як і раніше не в змозі змінити його по-іншому.

? з ecm 2001 графіки виглядають досить правдивими, навіть minconpare Також обмежувачі обертів, і turbo аванси і уприскування, здається, хороші

У будь-якому випадку, якщо потрібно Відкрити дискусію на відкриваємо цей файл

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    winols на win7 йде нормально, залежить від версії, що і в тебе.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    десяткові значення, вони впевнені, що говорите правду, якщо ? те, що ви маєте на увазі ту, проблему, яка, можливо, те, що називається фаза уприскування не має при ін'єкції правильно називається так, щоб показати приклад.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    як тільки я повертаюся додому, я відправлю знімки екрану, драйвер, як мені відкривають оригінальна карта, і я вказав, якщо вони істинні чи ні.

так що, можливо, її vedamo****.

спасибі всім за відповіді

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Winols і " достатньо " крутий", як програма... я Можу знати, якщо ви на курси на цей sw??

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •