Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Edc17 режим? читання\запису

Привіт всім я все ближче до всесвіту, утруднює з Edc17 та ін я хотів би зрозуміти, що я вже бачив? метод читання\запису в bootmode що? потрібно зняття ебу і стійки з ризиками, іншими, пов'язаними з цим. Я хотіла зрозуміти, як і можна було читати і писати ці блоки управління, красива, змонтованих на машині через роз'єм Eobd автомобіля

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    В те, що читає по всьому, в даний час все edc17 анти-тюнінг повинні бути відкриті і введені в boot-mode, за винятком перших edc17 WV і деякі med17 групи psa, які можуть бути зроблені через obd

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на edc17 med17 групи vag в antituning мені здається, що в силу залежності від met? 2009 року...
    потім на ці машини послідовні показання, не говорити про це... для інших "всі вуха"...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    правда, я можу підтвердити, крім того, я не знаю, якщо хто-то ? пізнання але я чула, що один раз зробив у bootmode ? можете зробити їх у послідовний, ? правда? чи тільки в деяких випадках?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    питання, я бачив відео, де ecu bmw edc17 був прочитаний, підключивши різні pin-код, як в boot mode, але не відкрити його, щоб collagare кабель з R від 100ohm ? можливо, теж????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    один з edc17 якщо зробити в послідовний те, що я сказав, вони використовували cmd офіційний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231

boot mode

Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    питання, я бачив відео, де ecu bmw edc17 був прочитаний, підключивши різні pin-код, як в boot mode, але не відкрити його, щоб collagare кабель з R від 100ohm ? можливо, теж????
    boot mode може зробити, тільки відкривши ,місце зображення, щоб зрозуміти, подивитися провід boot опір ? вже всередині.....
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 12-01-2013 14:28

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав герцог Visualizza Messaggio
    один з edc17 якщо зробити в послідовний те, що я сказав, вони використовували cmd офіційний
    ви перо завжди до 2009 року, тому що, якщо дуже antituning не робити , а потім що дуже важливо для
    ще не клонували в edc17 тому ми обережні, і ми робимо гарний boot mode так ми спимо спокійно, на все, що може succere ви завжди можете повернутися...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    насправді автомобіль був кінець 2008 року, звичайно, я теж так вважаю, що краще boot cos? ви пі? спокійні, то це завжди залежить від типу програміст, який ви використовуєте

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    boot mode може зробити, тільки відкривши ,місце зображення, щоб зрозуміти, подивитися провід boot опір ? вже всередині.....bootmode.rar
    і тоді ми sn багато інші схеми з навіть багато більше опорів
    Ви, звичайно, я знаю, що bootmode ви пу? зробити тільки відкривши Ecu і, поклавши нитку boot точно. ? у цьому відео не було зроблено, і ecu був прочитаний той же.

Відео :http://www.youtube*****/watch?v=ubOgmyO5r3c

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •