Результати 1-5 з 5

Обговорення: перші кроки з siemens

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115

перші кроки з siemens

всім привіт, хлопці, на жаль, зобов'язання механічні не дають мені часу, щоб присвятити працювати на карти,однак я вважаю під спостереження цю карту, ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804.навіть якщо ви будете у мене зроблені ще мало, і я хотів би знати, добре чи погано, я йду в правильному напрямку, спасибі всім, хто esprimera' думку, хороша робота
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    привіт з того небагато, що я знаю"
    0756C4 зміну в 8bit
    інше може бути добре скажімо, основних картах, які ви порушили, - ті ,може бути, ви можете торкнутися злегка, навіть час впорскування
    079BDA я не знаю, що подають, як правило, не ті дотики, ті карти ,хтось каже, аванси... але не забезпечує не перевірив з діагнозом на руках
    я не впевнений в цьому.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    мод, я б сказав, що можна спробувати не malvaggia і подивитися, якщо ви курите.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, хлопці, перш за все дякую за увагу,у відповідь на pinotec на основі моїх знань за адресою 0756c4 не йде мода на 8 біт(мені буде погано вчив?)може бути, хто ? ще експерт на цей тип карти нам скаже в будь-якому випадку, як тільки я отримаю назад машину і завантажити файл, вам перейду....і я кажу вам, як вона іде і якщо ви палите....тих, хто хотів би втрутитися бен дякую всім за співпрацю і бажаю вам гарної роботи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    вибачте, побачив, що я задаю вам також ще одне питання, хто-небудь знає або, може бути, він пробував, якщо 2 карти, які починаються на адресу 07661E і нижче працюють?якщо ви з якоїсь частини вони діють?від того, що я міг зрозуміти, мені здається, карти вприскування в залежності від навантаження, але я не впевнений....дякую, як завжди для участі привіт привіт

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •