Привіт, хлопці, зараз я вам викладу мою проблему...
у грудні минулого року я купив Alfa Romeo 147 1.9 jtd 16V 140 л. с., як авто, я не можу скаржитися, так? в ****llo механік, він ніколи не доставляв мені проблем. три місяці тому, cos? з нічого бортовий комп'ютер горять індикатори НЕСПРАВНОСТІ ABS, НЕСПРАВНІСТЬ ASR і НЕСПРАВНОСТІ EBD disattivandomi всіх систем безпеки, що стосуються гальмування, в основному тільки переборщити трохи з педалі гальма блокують відразу повертається, задні стає небезпечним і некерованим. Я пішов до свого довіряти механік і його самодіагностика давав, як помилка РЕЛЕ' КЛАПАНИ не в змозі видалити навіть не помилки, чому? від нас? він пояснив, його діагностики не підходить для перезапису. для того, що не зробив нічого, він хотів 50 євро; Посилає Мене з електрики його впевненість у цех, уповноваженого Fiat Lancia Alfa Romeo. Також з'єднують їх всі і після аналізу приблизно півгодини з'являється знову, RELE' КЛАПАНИ! кажуть, що у мене ебу згоріла і що я повинен замінити? вони не були впевнені, і вони сказали мені йти в Кальярі в Alfa Romeo, що, маючи EXAMINER могли дати мені notzie-й? докладна. Також тут 55 євро не знайшов нічого! На наступний день я йду в Альфа-і я можу підключити в EXAMINER. приблизно через годину у майстерні було, наприклад, очікувати, цитати 1196,20 євро блок управління abs, так? спалили. Механік в автомайстерні говорить мені, що насос ? складається з трьох кодів відповідно, якщо я дотримувався ці коди я міг відремонтувати машину набагато менше.
Арт. Насос 0 265 097 224
Арт. Блок 0 265 900 051 (Bosch)
Арт. Fiat 51748609
Також для цієї роботи ще 72 євро. Кілька тижнів-й? пізно, я можу знайти на ebay насос abs з всі коди описані і побачив, що коштував на 130 євро, я купив і встановлюється відразу. з цього моменту я можу сказати, що для трьох місяців у мене не було більше? не проблема. 5 Днів тому, коли я якраз повертався з роботи, по дорозі відразу за поворотом я зустрів вол в дорозі, відповідно, не спрямовувати їх перевірку машини я випробуванню, так? автомобіль зробив кілька замети? на щастя, не ? нічого не сталося. День після того, як я включив машину, спалахують знову ці проклятий шпигунів, відключивши всі системи abs. Набридло витрачати марно, без результату, я вирішив відремонтувати свій автомобіль особисто.
я скачав версію free *********** і я повинен сказати, що ? програма, м'яко кажучи, дивує тільки, що будучи програмного забезпечення за допомогою обмежень, я не знаю, як я повинен зробити, щоб змусити мене дати кнопку сканування dtc. сподіваюся ви зможете допомогти вирішити цю проблему поломки системи, чому? я не можу залишити машину в цьому стані, і я не хотів би, що нікому не робив зла. я читала на форумах, і я побачив, що ви-справжні професіонали в області ще дякую, що прийняли мене між вами.....
Іван