Добрий вечір або доброго ранку, хтось може мені допомогти знайти адреси для гарячого старту прикріпленого файлу
star? старію, але я cecando з годину або близько того, і, чесно кажучи, я не можу їх знайти.
заздалегідь спасибі
Добрий вечір або доброго ранку, хтось може мені допомогти знайти адреси для гарячого старту прикріпленого файлу
star? старію, але я cecando з годину або близько того, і, чесно кажучи, я не можу їх знайти.
заздалегідь спасибі
повинно бути від 05C5D8 в 05C666, який потім повторюється 0745D8 в 074666.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ви ті, завдяки.
але вони ідентичні, так що якщо я копіюю першу карту і вставте на другий я не бачу, як можна поліпшити гарячий старт, не було б краще, щоб якась точка pi? на другій карті?
дійсно слід copiar другої на першу... Так що якщо з деякої точки pi? на першій. я йду re: той фап, що пса ви потім вирішити наші поради? Не ви зробили, знаючи, як пі? нічого
Якщо я повинен сказати все це я не підключений досить давно, як сказано в рим: St? impicciato як-карло у Франції, я ? звільнений також pischelloі вони завалили роботу, виходжу вранці і повертаюся пізно ввечері, моя дружина сказала, що, можливо, ввечері вони мені знайти ліжко, гарячий
.
У psa все ще повинен повторити, мабуть, не було всіх тих проблем, які він говорив, але це було в recoveri лише кілька разів, після тривалого риси високій швидкості.
Улісс, я залишив на стоянці і там я також додав, 206 бензин, що після того, як зупинили в бар, щоб випити кави? не хотів-й? знати і в діагностиці не бачить ECU![]()
я забув, ви праві, другий на перед, але так як на напрямні, ми говоримо про кінець карту, я зробив посилання на це до кінця карту, але ? pi? логічно ваші міркування, тому я подумав, добре, щоб дати якийсь момент pi? і не скопіювати карту? я помиляюся, чи я дійсно однакові і не має сенсу копіювати вставити?
як правило, вони не ідентичні, перше має значення pi? спади в залежності від того, в топ-3 кривих, проте ваше вигадане ? правильно
я подивився старі файли зробив давно seat ibiza 1.9 tdi 130cv edc15 і таку ж першу карту, і відразу ж за нею на другій карті, що на мій погляд ріп.гаряче перше і rip.холодний другий і справді, в цьому випадку я скопіював на другій карті на першій та змінюються тільки перші 3 криві, як завжди,замість того, щоб в цьому файлі дві карти знаходяться на відстані один від одного і майже ідентичних або addiritture ідентичні, отже, я можу припустити, що вони обоє тільки для rip,гаряча в цьому випадку я б сказав, змінити близько 1000 очок, тільки перші 3 кривих першу карту, який я вказав вам,дайте мені знати, привіт.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я повинен мати файл, як мені здається, те ж саме з гарячий старт працює