Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15

Запит роз'яснень, який копіюється з зразка SW ебу

Мені потрібні роз'яснення, хто має pi? досвіду, ніж у мене...я викладу в тему:

До місяці тому, я їхав A3 8P 1.9 TDI PD 105Л.З, на якому я був перепризначений ЕКЮ Продуктивність значно покращилися (прискорення, стрілянина і швидкість? максимальна), прогресування відмінне, витрата палива аналогів у первісній версії, очевидно, не перебільшую, і великий комфорт? для того, щоб повернутися до відображення оригіналу, через OBD протягом декількох хвилин...і прозоро...крім лічильника писань на ECU, який неминуче зберігала кожного нового запису...
    Зараз їжджу на А3 8P 1.6 TDI CR 90CV, яка монтує "знаменитої" ECU Continental SIPMOS 2.1 тільки останнім часом, як мені здається, і написано і прочитано, і тільки деякі з інструментів торгівлі.
    Я не зупиняюся зараз на враження, пов'язані з новим двигуном, безумовно, pi? тихий, не так-то? менш продуктивніше попереднього 1.9 (очевидно, в конфігурації std), незважаючи на розрив, робочий об'єм і потужність оголошені, трохи "вбили" від передавальних набагато більше? довгі (5а-180 км/ч приблизно 3500 Оборотів в хвилину до близько 3900 об / хв);

Але я приходжу в точку: бажаючи зробити якийсь "експеримент" редагувати карти, я прошу вас, для початку:

1) можна, придбавши ECU використовується того ж типу, що й оригінал (типу 03G 906 021 XX, яка, я думаю, встановлена на всіх останніх 1.6 TDI CR групи VW/Audi/Seat/Skoda 70-90-105 РЕЗЮМЕ) "клонувати" моя ECU на це, що acquister?, cos? залишити оригінал без змін? Очевидно, що клонування повинне стосуватися SW повний, включаючи частину іммобілайзера, etc; у резюме для того, щоб ебу куплений, який може бути прийнятий без інших змін з оригіналом (plug-and-play...)

2) Існує кілька кодів ECU Continental для 1.6 TDI CR як вітання кінцевих XX ECU 03G 906 021 XX; хто-небудь знає, якщо потрібно обов'язково знайти такий же (наприклад, AB final), або якщо два кінцевих літер показують "тільки" SW-різному? (я думаю, я s?, але не впевнений)

3) зізнався, що, як і в пункті (1), так і можливим...що станеться, кожен раз, коли ви "торгують" ебу бачив, що в блоці керування встановлена тільки що там буде? пробіг відрізняється від того, що міститься у рамках краю? Cio? ? в рамках краю, що має пріоритет?, і, отже, ебу адаптується, або навпаки? (в цьому випадку буде проблема...). Або ще в випадку не відповідності двох миль, йде якийсь код помилки?

Вибачте за довге повідомлення...але, я сподіваюся, це ясно, принаймні!
    ...взаємозв'язок цих трьох аспектів...андре? далі виставити інші мої сумніви...

Заздалегідь дякую за ваші відповіді!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-11-2012 23:42

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Доброго ранку, (і якщо ви вважаєте, ми можемо, можливо, дати на ти)
    Ви сенс ? це, мати двох блоків:
    Оригінал (який читається тільки на початку, а не більше? зворушена)
    І інший блок управління, який пишеться для того, щоб зробити її ідентичною оригіналові...то це ви робите зміни в картку.
    ...і коли ви хочете, ви можете? поміняти ебу, оригінальні, з цієї, назвемо її розвитку, без будь-яких проблем, крім, звичайно продуктивність буде відрізнятися.
    І спасибі за запит роз'яснень

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ми говоримо, що ще трохи рано, щоб зробити цю роботу на новий диспетчер vcome ваш.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Дякую за відповідь,
    Я розумію, що можливо, і справа тільки чекати, коли в специфікації ECU Sipmos 2.1 трохи більше? примітки...
    Можливо, я портер? далі з "робота", намагаючись відновити ебу право, на якому рано чи пізно зробити експеримент...
    Може бути, читаючи (що зараз мені здається можливим з деякими tool) мій ECU (A3 1.6 tdi cr 90cv), і порівняння файлів з то читати іншого ECU завжди для A3 1.6 tdi cr, але версія 105л.с....він може почати робити цікаві міркування!
    Механічно ****llo двигуна (теплової) мені здається, є diffenze між цими двома моделями...так що я думаю, що єдине, що має змінитися, як з файлу прочитати, повинні бути карти і різні кодування, про комплектації (круїз-контроль так чи ні, іммобілайзера, etc)
    Востаннє редагувалось Robys; 24-11-2012 в 15:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Але перепризначити, або її перепризначити, хто вже? він зробив це, чи що ? може її немає, так?
    Чому? ускладнювати собі життя?
    З відповідної обробки, значні результати.
    В якості інструменту ради caldissimamente в X17 в Magicmotorsport. Нижче кілька скріншот під час обробки ecu об'єкта:

Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Я не сумніваюся, що результати можуть бути значні (але те, що результати ми говоримо? Значення потужності, крутного моменту, теплових навантажень, механічних навантажень, витрата палива, викиди...може бути, варто інше, коли мова йде про результати...)
    У будь-якому випадку я зрозумів ваш розгляд. І спасибі за пораду на інструмент X17, terr? є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Прости мою відвертість, але деякі з ваших puntualizzazioni смак "superiorit? за назвою" я маю на увазі заяву, написану в дужках у пості на цей прецедент. У будь-якому випадку, буде дуже сильно@? відповісти в манері, найменш можна сформулювати таким чином зробити його зрозумілим для всіх, навіть тих, хто як я не продовжив навчання за диплом maturit?: значення потужності, зареєстрованих в туристичне становили, в середньому, на 135cv, для пари переході від 235 до приблизно 295 Нм для теплові та механічні навантаження (про те, що, наприклад, поршні, сорочки циліндрів, колінчатого вала коробки передач, etc не зазначений), чесно кажучи, не думаю, що ти дізнався, навіть дані, що стосуються конфігурації фонду, на яких є посилання на обмеження для окремих частин, для чого ? марно ставити питання, щоб дати сигнал. Для споживання, розглядаючи перепис середньому, вони варіюються від 10-15% менше, ніж в умовах максимальних обертів? постійно, маючи таких же елементів вихідної конфігурації. Викиди, але вони теж зменшуються в якийсь момент. Очевидно, що все відбувається тоді, коли робота ? зроблено добре.
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    дякуємо за запит неофіційний... Robys,хоча на форумі ? звичайна практика, коли ти з самого початку...або улюблений звертаюся по відношенню до спочатку формально питання "чим побожне" назву та роль, яку відіграє...а чому? мені завжди хотілося зробити свій корабель.....і якийсь хробак, психічного, що р? я assila...
    повертаючись до, щоб sipmos...якщо на мить припустити, що ви можете зробити, це "change богоматері" на ecu у цій змінена, ви хотіли б moddarla зберігаючи також dpf і egr?якщо s?... я не хочу сказати єресь, але регенерації сажового фільтра, які також будуть записані в ecu із зазначенням дати та пробігу і в будь-якому випадку, що ви не виключите dpf і egr, що ви стикаєтеся не думаю, що це дуже можливо, що бачив, тип управління sw....це l? проблеми, що стосуються різних приладів на борту ще краще круїз-контролю,приладової панелі,autoadattamenti у відповідності з пробігом і ін...
    ...якщо я можу дати вам "рада" ...не вам докучати це гниль! жарт, звичайно,...
    Те, що я вивчав, я ? служив, звичайно, але і багато інших речей, які я вчіться на полі, незалежно від того, багато іспитів, зроблені в 5 років...може, я ? служив-й? як підхід до технічні проблеми, які, як і отримані знання.
    У будь-якому випадку: так, те, що ви говорите (про мемуарах, різних по регенерації та інше) мені здається, правильно і дуже логічно...
    Те, що я хотів би перш за все мова пов'язана з пам'яттю км шляху, щоб уникнути обміну між двома ECU, рамки, межі зміни індикація км шляху, або навіть може з'явитися повідомлення про помилку (але, можливо, існує стратегія, за якої пріоритет? про це, так як, ? тих, хто між ECU і картина, що зберігається кількість км більше, щоб уникнути, що може бути достатнім встановити рамки-й? "молодий" (або pi? рідко, ecu-й? "молодий"), індикація км нижче, у рамках краю.
    У всіх випадках, як ви кажете, можуть існувати й інші "непорозуміння" серед різних бортових систем обміну з двох блоків управління...ми rifletter? ...і, можливо, якщо ви будете? зробити експеримент, коли управління Sipmos sar? pi? дозріває...ми побачимо трохи...
    Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    якщо клони l' ecu км оригінал йдуть на mod, але тоді ? ясно, що круги з mod км на оригінал, залишаться ті, але картина не змінюється нічого, картина має своєї пам'яті...але якщо видалити fap і тоді ми прости l' ecu спочатку потрібно зібрати, якщо немає, коли починаються зробити вам запалюється розвантаження ?!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    ...дякую за пояснення і за пораду!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення