Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300

Проблема з карткою Альфа 159 2.0jtdm 170cv.....P0402(витрата повітря занадто низький)!

Привіт всім,
    я відображається одна альфа 159 2.0 jtdm 170cv, автомобіль v? ну і добре реагує!
    мені повідомляє про помилку в діагнозі P0402(витрата повітря занадто низький), а лампа іноді включається, іноді ні, але навіть у включеному стані, автомобіль добре реагує......тепер я теж відбулася від ручних помилок obd, і я виявив, що cod P0402 відповідає "потік egr надмірне" у цей момент я ? підозрювати, що закрив погано карту egr....ви можете допомогти мені і перевірити файл, якщо те, що я зробив ? правильно?
    Крім того, я також подивився для виключення рециркуляції відпрацьованих газів (для edc16c39), але скріншоти мене не збігаються!
    Я навіть відключити fap з ecusafe, ви скажіть мені, якщо ? зробив неправильно, або якщо я повинен застосувати це зміна на біт 1000% до 0%?

Скажіть мені, навіть якщо проблема випливає з іншого ? перший раз, коли я стикаюся!
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Привіт всім,
    я відображається одна альфа 159 2.0 jtdm 170cv, автомобіль v? ну і добре реагує!
    мені повідомляє про помилку в діагнозі P0402(витрата повітря занадто низький), а лампа іноді включається, іноді ні, але навіть у включеному стані, автомобіль добре реагує......тепер я теж відбулася від ручних помилок obd, і я виявив, що cod P0402 відповідає "потік egr надмірне" у цей момент я ? підозрювати, що закрив погано карту egr....ви можете допомогти мені і перевірити файл, якщо те, що я зробив ? правильно?
    Крім того, я також подивився для виключення рециркуляції відпрацьованих газів (для edc16c39), але скріншоти мене не збігаються!
    Я навіть відключити fap з ecusafe, ви скажіть мені, якщо ? зробив неправильно, або якщо я повинен застосувати це зміна на біт 1000% до 0%?

Скажіть мені, навіть якщо проблема випливає з іншого ? перший раз, коли я стикаюся!
    Дякую

привіт,почала з клапаном egr бачили, що головна проблема, це те,то, оскільки це edc16 залиш карту, що титан називається egr duty cicle потім поверніть його орі і, щоб виключити egr призводить до 0 два panettoni від 1C6A52 в 1C6A64 і 1C6B84 в 1C6B96,то я розумію, що ви хочете, а також деякі думки на карту так вчинити, тому що зазвичай я дотримуюся лише те, що просять, а потім:
    карту обмежувач крутного моменту відповідно до умов, ідеальними недолік такої ж 3 карти необхідного крутного моменту під час прискорення,потім дві карти викликів, обмежувачі крутного моменту на вал двигуна потрібно починати після цей мод,то карти pressiona turbo abassale, як кроком, ваше завдання-максимум на 150-180 пунктів,а потім кілька карт, тиск турбо, щоб підпорядкувати орі і тиску повинні abassare, а також вазі, зберігаючи при цьому збільшення максимум на 4-5%. так само як і його обмежувач,для решти ще багато чого додати, але ви вже підстава для початку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я підтверджую, залиште в спокої цю карту, властивого all egr і у вас не буде проблем!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    ...мод, зроблені, що скажеш?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Добрий день всім....
    ви скажіть мені, якщо зміни йдуть добре? я зробив правильно? мені з нею робити іншим?
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тепер egr ? правильно закритий, привіт
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    ...тому, я не повинен більше? отримати цю помилку? інші параметри йдуть добре? я можу спробувати написати?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вибач, що відповідаю тільки зараз, але сьогодні, і це було, і це ще день важкий,то тепер, можливо, йти,egr ок, але кажуть, що він досить м'який і, що не наш максимум, але може піти,єдине, що я до сих пір, карти тиску турбо, так як з кроком, який, як карти, тому що має бути час overboost серед тих, хто від тебе мод, а потім покласти назад орі, а потім ви повинні дати збільшення фіксованого тиску турбо або близько 120-150 пунктів, або на 4-5%, що краще, як ви їх мод ви.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт, спасибі за допомогу, зараз проблема здається вирішена, чекаю підтвердження, завтра від клієнта... що стосується карті, щоб якщо (як викладання наступних) і тиск турбо, як я можу моди, і для тебе місце, але час overboost де ж їх бачу? Я в драйвері не я? я повинен спробувати іншої програми?

Дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я їх визнаю, на око, картки і, звичайно, від break.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •