Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24

Інтерфейс, який пише ВСЮ eprom від бд?

Рага, у мене Фокус 16c3, що аварій з великою кількістю коштів? коли ви картку і кожен раз, коли мені доведеться йти у Ford і витрачати 70 євро.
    У BDM, після невдалого досвіду, не хочу навіть чути призначити для резервного копіювання.
    ? я чув людей, які скидає блоки з obd.

Тому моє питання ? наступний: який інтерфейс ? не в змозі читати (і писати) всі 3 файли, які ви читаєте в BDM безпосередньо в роз'єм obd? В які витрати ви пу? знайти?

В якості альтернативи, що витрати повинен йти від хлопця, який скидає помилки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але інтерфейси, які читають усі, бд, можливо, не існують...скинути помилки, що ви хочете сказати? зняти їх dtc?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Нітро, ваша edc16xxx ? підлий також з tool ori, я знаю, існує інструмент, але це тільки робить Siemens-marelli

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Я не маю на увазі видалити dyc але прибрати несправності двигуна при помилці запису.
    Ford і в стані послідовного введення всіх частинах блоку управління. Я знаю, чому? мені підганяли ебу гніздо в руїнах.
    Потім я знаю людей, які кажуть, бути в змозі відновити ебу на помилки без bdm. Я прочитала десь, що вони використовують інший протокол (і, отже, інший інтерфейс)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Отримати kess v2 і заспокойся.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Можливо, я погано пояснив. Я маю на увазі помилки в заповненні картки, які можуть послати в recovery ебу, не помилок запису. У kess і в змозі виправити ці?

Чи я колись обраного ебу неправильно (не козлом відпущення. І довгу пояснити) з mpps v5, а у кінці запису ecu працює, але машина була в recovery. Я міг би відновити з kess?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Для відновлення я маю на увазі індикатор несправності двигуна горить, напис несправності двигуна на приладовій панелі, і машина, яка працює з обмеженою продуктивністю. Все не resettabile через obd (помилки, я бачу це, але ви не можете видалити)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    пошти, код несправності, і ми бачимо, чому? ви не видалите, якщо не віддаляється ? є, отже, не потрібен дзвінок, але зрозуміти, що ? відмова.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте, але ви хочете, діагноз загальний, що ви відмовитеся помилка на цьому етапі...

autocom!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Nitro Visualizza Messaggio
    Можливо, я погано пояснив. Я маю на увазі помилки в заповненні картки, які можуть послати в recovery ебу, не помилок запису. У kess і в змозі виправити ці?

Чи я колись обраного ебу неправильно (не козлом відпущення. І довгу пояснити) з mpps v5, а у кінці запису ecu працює, але машина була в recovery. Я міг би відновити з kess?
    для мене ти-нітро-ви робите трохи плутанини, те, що ви шукаєте, добре чи погано вони це роблять практично всі інтерфейси, навіть mpps має записи recovery, kess (не знаю його добре), кажуть, що у нього є функція recovery дійсно хороша, але це завжди залежить від типу блокування, яка має ecu, багато разів ви не можете навіть з діагнозом офіцерів, а потім і' якщо'.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •