Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

роз'яснення на карти turbo opel corsa 1.3 mjet 90cv

buonpomeriggio колег.... я працюю на цей файл: http://www.professionalchiptuning.ne...5836#post15836
    було б машини моєї подруги.... я зробив зміни, механічні машини, я поміняв форсунки, плюс турбіна і посиленого зчеплення....
    зараз я, скажімо, проблема, яку належить вирішити разом з вами.... автомобіль йде нормально на низьких оборотах, але на високих у мене трохи проблеми з тиском турбо... я б хотів підвищити, але не виходить, в сенсі... просто монтується турбіна (форсунки і зчеплення у мене зроблені) я поставив автомобіль оригінальний датчик тиску відзначений 1650mbar, занадто високий тиск, я взяв карти, що називається titanium prex turbo, я зменшіть 3 очки в 8бит і тиск ? знижена 100mbar, сьогодні я переробив карту, і я сунув у трохи більш... дає мало тиску в рампі і збільшення якийсь обмежувач, крім того, я опустив ще на 6 очок, карти prex turbo, але, будучи більш жирної, тиск замість? зменшити ? збільшилася на 50 мбар.... в цей момент я хотів працювати на картах геометрії.... але хто-небудь знає, що це таке і як його тлумачити??? я повинен відкрити геометрія від 2500 оборотів на.... тому, щоб стабілізувати тиск....
    вибачте, якщо я занадто захопився, занадто багато.... сподіваюся, що хто-то знає, допоможіть мені!!! дякую!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    починаю говорити файлу.... за адресою 09235E і 09249E є 2 карти з турбонаддувом, який я зменшується з 3 по 9 очок, по-моєму схем управління 092EB0 і 092FF0 але я повинен зрозуміти, як це зробити.... якщо я хочу відкрити геометрії, щоб його зміст.... мені збільшення або зменшення карти??? інші криві 8-розрядною, що є таке???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    я не можу завантажити файл, щоб допомогти вам у будь-якому разі ідея знизити "p"? час-перебір, не ? погано. але, що важливо ? лінеаризувати добре, дизельне паливо і тиск в рейл, які зміни ви зробили на турбо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    я не можу завантажити файл, щоб допомогти вам у будь-якому разі ідея знизити "p"? час-перебір, не ? погано. але, що важливо ? лінеаризувати добре, дизельне паливо і тиск в рейл, які зміни ви зробили на турбо?
    дизель і rail на місці.... linearizzate добре, проблема залишається тільки нахил лопаток, на низьких оборотах добре, як вони.... але від 2200/2300 я хотів би відкрити їх більше... але сумніваюся, що мені розташований ?... я повинен збільшити, або я повинен зменшити кривих, щоб зробити це?? в нормальних bosch, якщо збільшення закриваю більше геометрії.... тут?? крім того, будуть карти, які я вказав, я??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    але говорити про час-ду-boost?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    що турбіна у вас встановлений??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я не думаю, що на питання, що я зробив.... головне-це тип турбіни, які я зібрав.... головний тут ? дізнатися, які карти управління змінної геометрії, зрозуміти, як і коли вони працюють, і зрозуміти, як грати....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    але говорити про час-ду-boost?
    час boost в змінною геометрією ? створений з того, що в карті, за певний період, покине розташування лопатей в закритому положенні, а потім відкрити їх, щоб переконатися, що тиск залишається стабільним....
    у моєму випадку, я повинен відкрити ще й лопатки не так багато часу, boost, більше нічого, чому? з лопатки закриті, тиск різко підскакують, а потім відступати, як вони відкриваються!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,так як не багато зробили ці до класу, я пропоную вам змінити адреси, згадані вами, і зробити деякі випробування.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    привіт,так як не багато зробили ці до класу, я пропоную вам змінити адреси, згадані вами, і зробити деякі випробування.
    так що indirrizzi від мене, згаданих діяти з геометрії??' мені потрібно тільки впевненість у тому, що адреси, які я навів вони насправді геометрії турбіни!!!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •