Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Обговорення: Думка Альфа 159 150CV 138_889

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148

Думка Альфа 159 150CV 138_889

Привіт, turbo, принаймні, має занадто багато тиску, які ще недоліки є ця карта?
    ? мій автомобіль, я хочу покращити його трохи, навіть, чому? споживає як один Stralis
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-11-2012 в 11:34

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для мене крім тиску в рампі йде перероблено всі.
    обмежувачі крутного моменту зросли в деяких dunti на 117%
    пара запит протягом прискорення збільшено в іншому випадку, на мій погляд, від 10% до 50%педалі на 1% до 100% педалі
    тиск турбо ти вже? з коментарями ви
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    точне волхвів? переробляти, я з вами згоден.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    дякую за відповідь волхвів, я хотів би почати з заглиблюватися в обмежувач крутного моменту, по-моєму ? зроблено погано оригінальна карта, якщо значення карт Nm, то чому? я повинен мати в 990giri 300 нм і 1000giri 190nm крутного?
    Що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    на мою думку карту ? повністю переробляти.... я не знаю, якщо ви змінили карти в прикріпленому файлі вище.... але, на мій погляд.... для початку.... я почну тільки натиснувши кілька речей.... ми не ставимо варити, занадто багато прасок у вогні....
    : починаючи від перших 4 карти, які ми зустрічаємо на початку 2d (перші 4 карти змінені), на мій погляд, від-приріст 15%, від 50% навантаження і 1700/1800 обертів, то egr ? неправильно... в цих авто не тягне рядок, прямо як в старих edc15.... більше вперед... ви знайдете 2 panettoni, тип 2 lim пара.... ви повинні вести їх до мінімального значення 0, і тому l' egr ? s
    виключено, лім пара, fregatene як ? зробив.... від поступового зростання від 10% до 35%, на мій погляд, 5 карток авансових rimettile орі, у часи d' ін'єкцій (розчин для ін'єкцій parzializzato) від збільшившись на 10% кривих, які називають від 1700 оборотів, то на інших від 15% до останнім, turbo... упускаєш карту перш, ніж ви mod ви, що і той, який ви mod, ви...-приріст у відсотках до 7 макс 8% не перевищує 200 очок зростання, rail від збільшившись на 4%, то у вас опускається обмежувач, що він до того, що ти... ти торкнувся додаткові обидва на 5%, тепер просто.... nn натисніть іншого....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ще одна річ..... ти очікувалося fap..... зараз часу я згадав..... в часи d уприскування палива від 10% приросту.... всі криві, не 15!!! в іншому випадку від засмічення fap...

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    тоді, я s? що я ділю від оригіналу, і я намагаюся дати ті зміни, які ти вказав мені ти, тільки одна річ, про egr, s? що майже всі без рециркуляції з двома panettoni але запевняю вас, що також cos? це виключає egr, перевіряв на 4 або 5 MJET.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    st? працюю в файл і віталій ефремочкин-порятунок є:але в карту часу уприскування, де їх подивитися обертів?
    тоді значення на осі x в мм3 ін'єкції, в той час як ті, на осі y-Бар і значення в плані мс.
    Або ? неправильний драйвер або я не розумію, що ми говоримо карту

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Тоді я спробував слідувати вашим директивам rego88, я залишив невирішеним питання час вприскування чому? у мене є сумніви, що я писав вище, то я хотів запитати вас, що, якщо змінити час вприскування, як правильно правило, не потрібно редагувати, а також заздалегідь, щоб уникнути того, що двигун "picchietta"?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-11-2012 в 12:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Я бачив вашу останню карту.. як ви змінили педаль, ви повинні змінити терміни тільки за останні 3 точки на кожній кривій..то від 1,5 - 2 градуси фіксоване прирощення вперед. для rail поклав би ori..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •