привіт, хлопці sn вдалося відновити файл орі і diver x спробувати програму...
але я можу зробити це піти...
оксі навантаження все це, як каже керівництво... тобто спочатку файл орі, а потім драйвер , повинна вийти поруч змін сеанси ін'єкцій і сидінь...
але нічого...
help
Привіт giobarbone,
Насамперед вам слід знайти драйвер один і той же номер HW і SW вашого ебу, вибрати і відкрити їх!
Потім виберіть файл орі і відкрити та вгору, ви повинні з'явитися випадаюче меню для ін'єкцій, turbo і обмежувачі!
Якщо не спочатку, вибери правильний драйвер вас не з'являться ніколи меню, що ви шукаєте...
Як написав вище, відноситься до версії 2001 року, але для tytanium ? схоже... Ти на якій версії у вас?
фермі фермі.... тут хтось не пам'ятає, як він використовує ecm 2001
потрібно відкрити файл, п... дивитися з інфо в dx, що говорить вам, cio? що реальні цифри виходять.... після цього... виберете потрібний драйвер припущення, якщо праворуч на 2 білі колони ви вийдете припущення 0281001345 і під 9876543215 доведеться шукати драйвера 345_215 знаючи, але, що автомобіль, ми говоримо про.... якщо l' - орі, які ви використовуєте ? на jtd fiat edc16 ви знайдете в колонці праворуч edc16c39 або edc16A0 2345678909 і просто... ви знаєте, що у вас є sw 909 і ammattisciti шукати припущення серед драйверів 147 те, що має три початкові номери, і після trattino_909. виберіть driver і потім завантажує файл ori.... якщо драйвер ? правильно... вгорі після напису file та ін... вийде' впорскування, turbo обмежувачі, якщо не виходить нічого, драйвер nn ? правильно.... я сподіваюся, що було корисно!!
бравіссімо.... потрібно бачити останні 3 цифри як dell' hw, що sw... якщо ми говоримо про edc15 і деякі edc16.... перше, що перебуваєте ? завжди hw і другий sw.... якщо ви знайшли тільки.... ми завжди говоримо про sw.... на драйвер.... перший ? завжди hw і другий завжди sw