Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Старий комп'ютер

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52

Старий комп'ютер

Добрий вечір всім, хлопці, покопавшись в підвалі, я натрапив на старий комп'ютер, pentium MMX, з операційною системою Windows 98. Чистий, відформатований ? заноза. Що мені тепер робити, я кидаю? Читаючи на різних форумах я читав, що деякі старі програми працюють тільки на пк з процесорами pi? лінзи для тих, хто прямо зараз. Вам дається? ? обман? Якщо ? правда, які програми? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Я не розумію, якщо вам не потрібні програми, які працюють під dos. В Даний Час Windows 98 ? виключено з різного програмного забезпечення та сумісності? з drivers.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    я riporterei, де він... по мені, зрозуміло, гідний антивірус, змушує повернути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Принаймні, Pentium2 з XP sp3 і гігабайт ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. По мені ? у базовій комплектації краще і випробування d бомба, щоб спина в безпеці яка? програми і інтерфейси керування всіх типів.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    тільки, як на мене, сьогодні, поточну і ще шматок антикваріат ? зараз я просто перенести в музей!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Ihihihihi! Ні, добре, хлопці, як комп'ютер у мене старий pentium 4, це було тільки, щоб знати, якщо це було вірно, бос мати пк старий для старих програм,... моє питання було більше? що іншою стороною, щоб зрозуміти це!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ? хороша новина це.
    я часто шукають старих комп'ютерів, які подорожують з win 98 і мають паралельний і послідовний.
    комп'ютер cos? gi? у мене є, але я завжди думаю, на запасний, чому? я ще старі програми обробки, блок управління, який подорожує з DOS
    я старий програміст, eprom, яка вимагає послідовного і інструменти програмування, який працює на паралельний порт.
    будуть гарні в майбутньому.......
    якщо у вас є старі програми, я пропоную залишити його і зберігати його добре.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Я, на жаль, я ще новачок і не маю нічого... Але, повернувши та інформування мене я натрапив на обговорення, що відноситься до цієї теми, а також їх були проблеми дещо різні думки... Враховуючи, що тут я не бачив цього обговорення, я намагався почути думки тут, на форумі. Але навіть тут, як я бачу, є кілька думок. У будь-якому випадку, не кидайте. Я можу дізнатися, які програми ви говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    є інструменти та програми, які дозволяють програмувати Bosch M1.5.5, МЕНЕ 2.1, ME3.1 , ME7.3.1 , блоки управління JTS alfa romeo.
    і з мого досвіду, обладнання, " сучасні", які роблять ЦЕ не настільки надійні.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    На цей тип комп'ютера ви внесли зміни? Тип 32 мега ОЗП на процесор досить? Ці програми працюють у DOS? Я мають інтерфейси на Windows 98?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •