Результати 1-3 з 3

Обговорення: IAW 5 C2 Розкритим.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

IAW 5 C2 Розкритим.

привіт всім.

як випливає з назви, у мене є clio 1.2 16v 2001 року, в якому вони супер абонента в даний час, з IAW 5 С2 гібридний розкритим.

всі parde від того, що машина або в 3, але проблема була не в ecu, isnomma вони поставили руку і тепер не заводиться із-за іммо.

я вважаю, екю вже працює з ep2 ST95160 і різання дроту без пін, N°1.

На щастя, мені вдалося відновити завдяки маленькій точці контакту, і я приступив до його встановлення 91560 в частині SMD.

Проблема тепер, що мені потрібно, файл immo OFF, що я не більше, тому що в один стрибок струму нещодавно я втратив частину моєї бази даних співробітників, і більше диск був зашифрований, і я міг відновити тільки 60% даних, і, на жаль, те, що мені потрібно зараз, не було в комплекті!.

Невезіння хоче, що у мене є backup, але не можу знайти!

я б узяв з-близнюк моєї сусідки, але він в 250 км відстань, і я трохи терміновості.

Хтось із вас буде такий люб'язний, щоб розмістити файл immo off, для цього ecu.

я був би вам дуже вдячний.

з повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    дякую тим, хто в ліжку....я вирішив....знайдений файл immo off, оригінал в архіві тут.

тільки, що я забув поставити під ключ харчування ecu, і це сумно ви відновив коду в секунду!.....я видалив і переробка файл.....що кулі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •