Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    10

Читання і запис ебу Alfa Mito 1.4 155CV

Привіт, у мене є необхідність відключити перевірку лямбда-зонда 2, тому що каталізатор від проблем, це вже другий курс, і після трохи більше року я опинився в тому ж стані, що провів на ура!

Я хотів би знати, що мені потрібно, щоб підключитися і читати (згодом навіть писати) ебу?

У мене вже є кабель, який використовується для діагностики, але я, здається, зрозумів, що не все в порядку.

Спасибі всім, хто захоче допомогти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав MISTERAGE Visualizza Messaggio
    Привіт, у мене є необхідність відключити перевірку лямбда-зонда 2, тому що каталізатор від проблем, це вже другий курс, і після трохи більше року я опинився в тому ж стані, що провів на ура!

Я хотів би знати, що мені потрібно, щоб підключитися і читати (згодом навіть писати) ебу?

У мене вже є кабель, який використовується для діагностики, але я, здається, зрозумів, що не все в порядку.

Спасибі всім, хто захоче допомогти.
    привіт, як вже згадувалося, сам кабель для діагностики не годиться, потрібно відповідне обладнання, щоб зробити це правильно, щоб назвати когось: kess, galletto, mpps і т. д. і т. п., то ви повинні зрозуміти, який ебу використовується автомобіль, вказаний вами, щоб зрозуміти, як це зробити, якщо в школі або через послідовний порт, через порт obd
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    10
    Блок управління-це Bosch Me 7.9.10, може читати і писати безпосередньо в роз'єм OBD?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    З K в роз'єм OBD я впевнений, що ви можете зробити, тільки ID читання і запису , а потім почати читати дані з ECU, потім знайти файл з таким же номером HW і SF, змінити його за допомогою редактора (ти повинен бути хороший, щоб зробити це, і якщо немає, то необхідно звернутися до професіоналів ), а потім повторити спокійно і дроти, МОД.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    півень, якщо він у банку даних тобі від віртуальної

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    півник, здавалося, що він читає і пише в бд, як говорить зі свого списку, що наведений тут
    "Mito 1.4 l 16V/16V Tjet Bosch ME 7.9.10 Virt/W Yes Flasher"
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    півень, якщо він у банку даних тобі від віртуальної
    а насправді у списку з'являється читання, віртуальна
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо ви не читання, віртуальна доступний погоджується з тим, що відкриваєш і ти в boot, кілька pin-код, щоб покласти в масу.
    А між fgtech і кесс вам два розмір файлу різні, так що якщо вирішили писати в бд, переконайтеся, що файл підходить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    недолік в школі, що ви виключите проблеми непотрібних.. витрачайте менше часу, щоб відкрити, читати і писати, ніж читати і писати бд
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    недолік в школі, що ви виключите проблеми непотрібних.. витрачайте менше часу, щоб відкрити, читати і писати, ніж читати і писати бд
    Ну і даремно.....та тому, що Таким чином, у вас є хороший резервного копіювання вашого Ecu і потім ви можете написати бд, і якщо що-небудь трапиться, резюме) в будь-якому випадку в Boot

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •