Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163

fiat bravo не проблема лінії can

всім привіт, цікаво, якщо хто-небудь і коли-небудь це:будьте спокійні днів я пішов в майстерню, щоб перевірити bravo 1.4 16v, тому що не частина механік думали, що ебу двигуна пошкоджений. я роблю діагностику і мені угода, проблеми на лінії can також від виходу з ладу різних блоків управління,я поясню. в ебу, які можна діагностувати,двигуна, рульового управління,гальм, abs,іншим нічого.....
    управління лінії c-can ok 60ohm і 2.5 v-маса, все і два......
    контроль лінії b-can 00ohm і на 0.5 v на інший 12v!!!!
    може бути body партії через шлюз??
    як ви думаєте, якщо з тіла не вікно, і цілком можливо, що машина не заводиться???
    прошу порад, тому що сумнівно, якщо і' body партії 0 лінія b-can

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт, лінія b-can не виміряйте опір, потрібно довести, continuit? і якщо на короткі-до позитивної +12 або масу, ваша проблема полягає, безумовно, в блок управління abs, який не взаємодіє з ccm( модуль управління двигуном), я б порекомендував вам зняти гніздо abs і зробити pote між проводами C-can-коричневий з коричневим і зелений з зеленим, щоб виключити з мережі abs, перевірені, а також проводки під двері, батареї, c'? сервіс fiat в цьому відношенні для відновлення системи з-за тертя з дверей, батареї ж
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    та нормально насправді небагато, я думав, all abs насправді, я esp не доступна і asr ,але лінія c can, здавалося б, ок 60 ом 2,5 в mattendo в маси, як ти думаєш?
    ні, ви здається дивним, що на роз'єм eobd лінія can я +12 в і 0,5?!?!!
    це відноситься до b-can

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    я забув, що проведено випробування continuita' гніздо на блок управління двигуном, зчеплення на body (лінія c can) ок, так і l-h

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    я б рекомендував виключити всі вузли, починаючи від abs, а потім в групу керівництво електричної т. д., залишаючи підключений тільки скк і в body, дізнаєшся, що блоки управління в мережі c-can серії body-блок управління керівництво-abs-блок управління двигуном, просто один з них, який передає погано в мережі, щоб дати проблеми

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    він це знав,але маючи дані, як я описав в порядку, я думав, що c can канаву ок
    мені не повернутися до ситуації відсутності діалогу з діагнозом, якщо інші блоки управління, зокрема з тіла!!
    це змусило мене думати про body корумпована, що посилає невірну інформацію

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    В якій ебу, чи можете ви зробити діагностику??

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    ви діагностику двигуна, рульового управління,гальм, abs, мене семра також strumantazione решта нічого
    тобто блоки управління, які siagn в лінії k на лінії can нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    перевірте під важелем ручного гальма,може бути, було в моєму випадку new500,в будь-якому випадку, якщо система ? подібне має бути і датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі, в моєму випадку проводка була пішов у кінцевому підсумку, між зубами важелем ручного гальма.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    перевірте під важелем ручного гальма,може бути, було в моєму випадку new500,в будь-якому випадку, якщо система ? подібне має бути і датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі, в моєму випадку проводка була пішов у кінцевому підсумку, між зубами важелем ручного гальма.
    перевірив, це теж було в порядку, він під опалення біля подушка безпеки,все одно ок, дивно, що в якості відмови я завжди esp,потім каже мені"hill holder", але що-то"???

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •