Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

Скопіювати карти 1.3 mjet 90cv на corsa d 1.3 mjet 90cv

привіт, хлопці, я сподіваюся, розміщувати в правильному розділі....
    моя дівчина corsa d 1.3 mjet 90cv, не знаю, чи є у вас коли-небудь зробили справу.... але, порівнюючи область карти з будь grande punto 1.3 mjet 90cv є дійсно різні карти.... зайве говорити,... але їздити на точці або переміщення... переміщення ? дуже різні.... точка залишається більше рідини, менше шуму.... не знаю, чи є у вас насправді.... моя ідея полягала в тому, щоб скопіювати всі відмінності на карту гонки.... хтось коли-небудь пробували?? це було б можливо??? що скажете??'

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я знаю людей, які роблять цей вид роботи, на деякі карти TDI 115 і 130cv
    але на opel/fiat не знаю, що вам сказати, що особисто я ніколи не зробив
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ну якщо зробити back up можна зробити якийсь тест.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    у bacup cel' я зробив.... я думаю, що завтра тест роблю....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    хлопці.... спочатку не вдалося.... сьогодні я зробив відповідні докази.... на початку на машині ? гру, але у мене індикатор abs і запалив antipattinamento.... потім я поклав ori кілька бітів тут і там... і тепер машина у порядку, без аварій,.... ? дуже відрізняється, двигун ? менш галасливі і йде досить добре.... (відповідає навіть краще подальшого редагування)
    у alleggato файл ori-ліжко в bdm... і мод, який я кинув дюйма з галло v2!!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-11-2012 19:41

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    як він себе веде, ніж раніше,**** llo доставки ?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    буде цікаво і мені, але я, наприклад? я хотів би написати файл gp 90cv в ypsilon 75cv...це може бути можливим, або краще мод його файл, орі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ... чесно кажучи, мені не подобається l' надання... мапу орі ? ще готовий з трохи педаль і втече, краще на малих обертах... а ? навпаки вище.... з картою перегонів залишається ще скутий.... і з точки карти ? більш гладка... сіль краще оборотів на око... було б репетирувати, вступили в силу на лавці.... я заявляю, що те, що орі не я, перевірена... але під мене залишається більше biocca.... але я повинен сказати, що... тиск турбо ? більш стабільний, і крім цього... на всі гонки... якщо ви помітили двигуна ? найгаласливіші і ця частина погано від холодної води.... з карти точки залишається peletto більше мовчала й проблема холоду ? майже непомітним.... але я помітив, що в холоди здається, що обороти приблизно на 100 об. вище.... тобто, тільки від холодної води залишилося 1000 обертів стрілка замість з картою орі завжди стоїть на 900 як з гарячою, що з холодної.... це буде хороший мод внести в карту гонки....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    відповідаючи на манро.... чесно кажучи, я не знаю, скільки переваг знаходитесь, змінивши тільки карти.... я пам'ятаю, що я робив зміни ****llo ідентичному обладнанні.... те, що ви хочете зробити, ви, я думаю, не можна.... форсунки різні, насос високого тиску ? різні турбіни ? інший.... і потім, не знаю, що це по-іншому.... по мені прибуток більше, тільки змінивши карту ori....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    ... чесно кажучи, мені не подобається l' надання... мапу орі ? ще готовий з трохи педаль і втече, краще на малих обертах... а ? навпаки вище.... з картою перегонів залишається ще скутий.... і з точки карти ? більш гладка... сіль краще оборотів на око... було б репетирувати, вступили в силу на лавці.... я заявляю, що те, що орі не я, перевірена... але під мене залишається більше biocca.... але я повинен сказати, що... тиск турбо ? більш стабільний, і крім цього... на всі гонки... якщо ви помітили двигуна ? найгаласливіші і ця частина погано від холодної води.... з карти точки залишається peletto більше мовчала й проблема холоду ? майже непомітним.... але я помітив, що в холоди здається, що обороти приблизно на 100 об. вище.... тобто, тільки від холодної води залишилося 1000 обертів стрілка замість з картою орі завжди стоїть на 900 як з гарячою, що з холодної.... це буде хороший мод внести в карту гонки....
    вибачте, інформацію, але ви прикуті cos? як це було? hw і sw були рівні? або у вас є мод в орі, копіюючи нерівності момент?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •