Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 74
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89

перепризначити пункт 1.9 jtd, файл 955-392 EC 15

День всім,

я думаю, що я вже подав, але я зробив трохи плутанини серед різних форумах.
    Вони борються з перепризначення, "старий" punto 1.9 jtd 80 л., з якою я хотів би почати увійти в світ тюнінгу. Я практично діагноз, і все інше за fiat і bmw...автомобілі, будинки, але ніколи не пробували, тюнінг.
    Точка-це витратний матеріал для цього.
    Скільки читаю-це механізм, який піддається ретуші, я кажу диполя, щоб не потрапити в межі meccnici і роблю piùper imari щось інше. Я виправив програму і чекають, обладнання (речі, китайський).
    Я скачав файл кричи, а то я читаю, але не народився, що все ще не в змозі втрутитися.
    Я був би вам вдячний, якщо ви могли б зробити, мати змінений файл, таке, що можна вивчити і порівняти з оригіналом і, можливо, "постріл" в ебу, щоб побачити, ...ефект, що робить. Вдячний тому, хто захоче мені допомогти. Повторюю тюнінг стійким старенька без ексцесів.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Привіт vince59!теж хотів зробити карту, ти не прав, для того, щоб викачати з форуму.
    Так що єдине, що ви можете зробити, це звернутися за допомогою і зрозуміти різні карти, які у вас на екрані.я,як і багато інших,ми до ваших послуг!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Спасибі, я адаптуватися до правил delforum але іноді деякі правила просто не розумію...ладно. У мене знайомі на роботі двигуна і на логіці горіти і усвідомлює небезпеку заздалегідь, на дизельними двигунами.
    Враховуючи це, мені здається, що для того, щоб зіставити цей шаблон ви повинні втрутитися тільки в деяких районах/регіонах (наприклад, тиску турбо і якість дизельного палива), у разі, якщо б ці території, я хотів би зрозуміти, як прибуття ототожнити себе в карті, і, наскільки я можу incrmentare. Мені, також, здається, зрозумів, що з титаном драйвери допомагають визначити області....правильно, як досі не сказав?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ...я, переглядаючи карту, знайдену в мережі і оригінал...з титаном...я побачив, що програма дозволяє завантажувати обидва файлу і порівняння зустрічі дивитися в 2D. Я бачу, що карта ретушшю була порушена майже скрізь в initrd і обмежувачі, і замість цього залишив оригінал, турбо. Всі зони ретушшю, здається, є сенс у моїх очах, за винятком зони ділянки init (map 1/1), що від "зубчастий" стала плоска лінія на всьому протязі RPM/load, то значення в 12000 у всьому світі. Що це означає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Ці правила існують спеціально для того, щоб уникнути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Король, що-небудь, розумник,входить він робить так,** * його і зникає!!! Так що..............
    Повертаючись до ecu титан це не зовсім правильно у виклику карти,насправді фази уприскування дзвінок від sw не що інше, egr,який встановлений в те значення,залишається закритим.для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав vince59 Visualizza Messaggio
    ...я, переглядаючи карту, знайдену в мережі і оригінал...з титаном...я побачив, що програма дозволяє завантажувати обидва файлу і порівняння зустрічі дивитися в 2D. Я бачу, що карта ретушшю була порушена майже скрізь в initrd і обмежувачі, і замість цього залишив оригінал, турбо. Всі зони ретушшю, здається, є сенс у моїх очах, за винятком зони ділянки init (map 1/1), що від "зубчастий" стала плоска лінія на всьому протязі RPM/load, то значення в 12000 у всьому світі. Що це означає?
    Ця карта, безумовно, є управління EGR, в edc15 закривається так.
    Якщо дослідження, а також почати роботу, змінивши лише деякі карти і місця, ви побачите, що знайдете допомогу.
    Я рекомендую почати з картки педаль і обмежувачі крутного моменту,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ...деякі рекомендації про те, як працювати.....де і як...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Поштовий файл, який я намагаюся допомогти вам, і aspiegarti, як потрібно діяти, щоб ти також навчання з ECM.
    Ви побачите, що й інші передплатники прийдуть на допомогу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я йду за вами

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис