Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146

Обмежувач тиску turbo alfa 166 2.4jtd 136cv edc15c5

Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??
    File Allegati Файл Вкладення
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??
    Проблема, що я ?:
    автомобіль в доповнення до відображення має насос-форсунок змінені.. в результаті у мене різкий підйом обертів і тиску турбіни, ця остання, будучи обмежений у 1 бар 1,2 приблизно тому піти на відновлення автомобіля, від'єднавши потужності, хто-небудь має вже? зроблені з edc15c5?? ви знаєте, де знаходиться обмежувач тиску турбо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Проблема, що я ?:
    автомобіль в доповнення до відображення має насос-форсунок змінені.. в результаті у мене різкий підйом обертів і тиску турбіни, ця остання, будучи обмежений у 1 бар 1,2 приблизно тому піти на відновлення автомобіля, від'єднавши потужності, хто-небудь має вже? зроблені з edc15c5?? ви знаєте, де знаходиться обмежувач тиску турбо?
    Привіт...то, на edc15, ви повинні підняти безпосередньо обмежувач pturbo в ftemp, тобто два біта, розташованих уздовж файл, і, нарешті, біт напруга...ти, що тиск обертів?де ви хочете отримати?
    Майте на увазі, що ? можна також видалити recovery: cio? ви suoner? а несправності з запалюванням шпигуна в рамках, але не taglier? потужність.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Я не можу завантажити ще вкладення, однак карту, яка обмежує тиск turbo має максимальне значення 2250 мбар ( 1.25 бар ).
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    привіт дорогий, адреса обмежувача тиску турбо ? 07FA72 в 07FB38

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, хлопці, дякую всім за поради, ghizmo ви, праві ті адреси, які я розмістив giuseppe1373 вони моп максимальне значення 2250 мб.. я намагаюся зробити деякі зміни, і я дам вам знати, щоб підібрати обмежувач, ви зміните тільки значення до 2250 appure всій карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    обмежувач ж елементарно, в залежності від тиску турбо, і його потрібно буде підняти по всій кривій, якщо б я тобі, якщо у вас труднощі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    обмежувач ж елементарно, в залежності від тиску турбо, і його потрібно буде підняти по всій кривій, якщо б я тобі, якщо у вас труднощі?
    вибачте, але якщо ви не можете змінити обмежувач тиску турбо, то це кінець, і правильно, що ми тестуємо тільки інакше не imparera ніколи.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт рага, вибачте за затримку відповіді... я зробив різні випробування, будьте впевнені, ми не відредагувати... без проблем.. я переїхав обмежувач тиску 2250 значення, пік, 3250, і вся супутня карту обмежувач.. автомобіль йде відмінно.. спасибі за допомогу..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не потрібно піднімати стільки обмежувач...ти привів до 2,25 бар+1 бар прес атмосферного....тому що датчик тиску "закон" максимум-1,5 бар press turbo+1бар прес атмосферного, що всі f? 2500millibar...і що напруга датчика відповідає 4,5 вольт...
    як вам порадили, якщо ви хочете більше press turbo 1,5 потрібно коригувати карту вихідної напруги датчика тиску турбо...
    або встановити один датчик від 3bar або 4bar підсумки і коригувати карту обмеження turbo f temp....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •