привіт, хлопці, я прошу вас, експертів, думка на цю карту...
ні, це зроблено мною..чоловік поскаржився надмірного диму, вихлопних газів, і я їх, або завантажити оригінальний файл!!
залежить від карти, зроблено погано або якісь проблеми всі авто?
привіт, хлопці, я прошу вас, експертів, думка на цю карту...
ні, це зроблено мною..чоловік поскаржився надмірного диму, вихлопних газів, і я їх, або завантажити оригінальний файл!!
залежить від карти, зроблено погано або якісь проблеми всі авто?
Карта загальний вид на десяти автомобілях псевдо зіставляються
ви тому йти..
у вашому випадку відсутній
002BAE Обмежувач крутного моменту
002702 EGR
куріння і брак повітря, отже, менший тиск турбо "регулюється погано або лобового удару і турбо постріл",впускний колектор, забитий і т. д., або занадто багато дизельного палива на карті час вприскування.. не знаю, як сказати, бачив, що і було дано 10-12% із збільшенням на половину карти і не знаю, що особа..
потрібно перевірити авто, в першу чергу, потім пристосовуєшся, карта...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Гаразд...Спасибі 5turbo...
Машина контролю, але не було ніяких проблем...насправді з файлом оригіналу, навіть трохи диму..ось чому я думаю, що є щось, що не йде карта...
Зараз йде з файлами....
Маленький від і свій на 5?я теж десь рік володіння цим засобом..
потім інший дрібниці..
адреса один 008FEC в 00942A змінюється в негативну..
правильно, як змінити?
Найкращі побажання і удачі в cinquino.. я продав в минулому році..
008FEC в 00942A карти лямбда я уникаю торкання на авто акції
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Шкода, що до продав...безумовно були свої причини...
Так що є зниження на цій карті?
Добре для гри повний привід-це хороший привід...особливо, якщо це королеви😉
ахаха мені це подобається...я не знаю, якщо ми можемо продовжити цю розмову тут...але, як на мене, королева-це для любителів...я не завжди мав задоволення володіти...але, мені здається, мій вже тепер ви втратили контроль на котирування...
rs ну я б теж хотів поставити в гараж..![]()