Damos побудований мною на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я сподіваюся, що я зробив щось приємне для форуму і всього співтовариства
Damos побудований мною на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я сподіваюся, що я зробив щось приємне для форуму і всього співтовариства
Алекс
Azz і добре.. подивимося, якщо і як тільки ті карти, які готуєш :P
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Мммм, карти здаються правильними, не призначив 100%, а не в лінію відмінно з Біт..
але 100% корисно для тих, хто новачок..
Я думаю, говорити від імені всього Форуму.. Браво.. Winols не просто жувати & Завдяки прихильності..![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
блін !! блаженні ті, які мають блок управління, принаймні, розуміють щось !! я після оновлення dieselgate не попадеться більше нічого на моїй :Або, якщо хочеш, щоб тебе навколо, так що я "damissi" це теж hihihi
дивись, ідея полягає в тому, що, так як моя вже дурниця, я шукаю оригінальний файл оновлення dieselgate( читати з півня, так як я тільки, що читав з genius ..але менше, як і розмір), щоб дати файли онлайн х зробити роботу чисто ( я переїхав з winols, файл у нью-genius про файл ліжко з півня, блок управління, мод, що я нижче, але не будучи на 100% впевнений, що це правильно, я все ще чекаю х, щоб побачити, якщо я вважаю, моє оновлення )