Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72

Відгук карта giulietta 1.6 105hp

Всім привіт,я зробив цю карту, де це було зроблено defap egr off і збільшення продуктивності

проблема саме в цьому останньому пункті,продуктивність збільшилася трохи-трохи,хотів би запитати, якщо хто-то міг би поглянути і сказати мені, (з winols, де я можу знайти криві, час вприскування, обмежувачі і тиску турбо)

Додаю файли:
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    ECU повинен бути EDC16 c39, але файл КРИЧИ, не схоже на оригінал, тому не можу подивитися, як насправді мод відрізняються від оригіналу. Спробуйте поставити HW і SW ECU. Наскільки я бачив мод, не погано. Однак, повторюю, я не розумію, як це було збільшення. Обмежувач крутного моменту, rail та турбонаддув можуть йти добре. Час вприскування, якщо ви не знаєте, як рухатися, і, якщо карта не надто багато тяги не чіпав. АЛЕ.... чуємо, хтось більше, браво!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    Ecu-це edc17c49
    Використовуйте winols, щоб побачити відмінності?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Ви можете використовувати WinOls, більш професійний або ECM Titanium або будь-редактор. Навантаження до ГОДИНИ, потім мод, і один раз відкрити подивитися відмінності.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    Для мене, що я новачок визнати криві, це не легко,це займає у мене багато часу без damos або драйвер для winols.
    Але тепер я бачу, що-небудь знайти в мережі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ебу і edc17c49, і був видалений Torque Monitoring для максимального крутного моменту , і змінені педалі - турбо - наддуву - тиск масла - обмежувачі press. нафто - і обмежувачі крутного моменту - зняв egr fap, мені здається дивним, що зміни ви відчуваєте себе незатишно, в будь-якому випадку ви можете звернутися до тих, хто тебе зробив для роз'яснення.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    ugoboss, але з якою програмою ви бачите ці зміни?
    я використовую winols, але без damos звідки ти знаєш про карти?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дізнаєшся на око, після декількох років зміни, ми говоримо, що, принаймні, карти головним чином розташовані в порядку :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    Для того, щоб розпізнати їх на око можна прийняти як сигнал це керівництво?
    Для того, щоб послати більше дизельного палива, які карти я повинен підправити?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це керівництво і для ecu vag (насправді і audi) ти для рук ecu fiat group, навіть якщо всі і 2 edc17 дуже різні, а особливо різні на деякі логічні операції, сказав, що це я кажу тобі також, що для того, щоб послати більше дизельного палива, ppotresti втрутитися, на час упорскування або на тиск масла, але і неправильно вносити зміни в карти таку маячню, щоб зробити зміни, ви повинні почати з запиту, а саме від педалі, потім ви йдете вперед і модом все те, що потрібно, але завжди в відповідності з запитом педалі, так що якщо ви хочете зробити гарний зміна, покладені на фахівця, ви можете відчувати себе навіть на онлайн-сервіс даного веб-сайту, або кому-небудь іншому, і пам'ятай, що в збиток для того, щоб зробити тести-це мить.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •