Результати 1-7 з 7

Обговорення: вирішити P0601 на IAW5AF

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

вирішити P0601 на IAW5AF

Добрий день!
    я прошу допомоги, так як я б хотів виправити помилки p0601 в результаті P0531 (помилка котушки 1) і роботи на 2 або 3 пункту 1.2 natural power у 2008 році, який монтує iaw 5AF.PE/HW603/21-ПА (код 51793108)

я розумію, що це не збій обладнання, але і програмного забезпечення e2p підтверджені?

я знайшов тут http://www.professionalchiptuning.ne...o-vt342-3.html файл " hw51793108-swBAPA9.rar " що робить у моєму випадку, я б сказав.

цікаво, якщо ви знаєте, скажіть мені адреси, що код іммо офф, якщо знаєте, дати значення для scodifica часткове або повне (хоча і в першому припущення, я б хотів скопіювати файл виявили тут, ті, які читати ecu, щоб врятувати) (я думаю, я буду використовувати winols)

якщо у вас є вже якийсь інший трюк, щоб дати для читання і запису, побачив, що я зовсім не експерт, наперед дякую

порівняно з ecu iaw 59F, HW > 100, що труднощі мені доведеться чекати

якщо у мене хороша пам'ять, я зійшов з розуму, щоб працювати iaw 59F, з ktag (отвір для того, щоб послати його в човен і т. д...і т. д...) і я навіть не пам'ятаю, як закінчиться ця спроба.

у мене є Kess і Ktag думаю, що перший буде марно, і що мені доведеться працювати в школі з другого.. чи не так?

це iaw 59F, що сказав хвилину тому, якщо знайду можу клонувати, як 5AFPE ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    проблема цієї ecu і гв , навіть якщо перепрограмувати не думаю, що нічого вирішити, а потім файл, який ви знайшли і спалаху і не в e2prom, так що ти все одно не зможеш, в останній для scodifica потрібно втрутитися завжди на e2prom і не знаю, чи чуєш ти читати і писати з кесс або нова версія, я використовую спеціальний засіб спеціально для цих, який робить це автоматично.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Спасибі Ugoboss, ти був дуже ясно.
    так, я документально, і я побачив, що це майже завжди проблема з гв, але я не помітив за параметрами, які я хотів би спершу спробувати переписати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    бачу, що ви в Fr, і, враховуючи, що я всього лише 22 км на північ, я хотів би зв'язатися з вами у приватному порядку, може бути, двері, блок управління (якщо ти хочеш інтригує ), але не з цього сайту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я залишу тебе моя **** якщо ви згодні, щоб conttatarci.
    максимум.rkw***********

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на жаль, не можете зв'язатися з нами або обміну **** тут, у будь-якому разі зараз не живу більше fr, я змістився трохи на південь і навколо достатньо для роботи, то це не значить, що я б тобі допоміг, якби міг.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Спасибі в будь-якому випадку.
    Я розібрався з ecu повторно. На щастя, я міг би забрати його в суботу в 50 км від дому, без необхідності чекати corriere мінімум вівторок або середу.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •